FA2000, FREDERIKSBERG ALLIANCEN 2000

 

 

 

 

 

SPONSORER 

 

 

 

 

Danish_FB_FindUsOnFacebook-320.png

 

fodboldfitness_2016_06_21.jpg

 

Målet med fodboldfitness er at det skal være sjovt at dyrke motion, og der skal være plads til alle og ikke mindst hygge og samvær. I fodboldfitness træner vi og laver forskellige øvelser med bold, man skal bestemt ikke kunne spille fodbold da vi lige så ofte spiller med bolden i hænderne som i fødderne.

Ofte skræmmer navnet fodboldfitness lidt, da mange tror at man skal kunne spille fodbold, men intet er mere forkert, for over halvdelen af vores hold havde aldrig rørt en fodbold før de startede hos os. Det vigtige hos os er bare, at man skal have lyst til at få pulsen op og have det sjovt.
Derudover er fodboldfitness en kombination af boldspil og fitness, i vores klub køre vi også crossfit ind over, så når vi er færdige med træningen, har vi været hele kroppen igennem. Yderligere så er det jo super fedt at man lige får tankerne væk fra dagligdagens stress/problemer. Som bonus så leger man sig gennem 5 km`s træning uden at man tænker over det.

 

Man kommer når man har tid ;-)

 

Vi træner 2 gange om ugen mandag og onsdag kl.18.30 .

Prisen er 350 kr. halvårligt (Dog første rate 400kr.- da der hører klubtrøje med)
Ved betaling skal der oplyses om : Navn/fødselsdato/Fodboldfitness.

Vær opmærksom på ikke at betale FØR man er meldt ind.

Beløbet indbetales på bankkonto 6610 - 0002088337.

 

For at alt ikke kun går op træning holder vi 2 sociale arrangementer om året, en sommerafslutning og vinterafslutning for at styrke vores sammen hold. Der kan selvfølgelig opstå flere arrangementer. Klubben afholder blandt andet en årlig gallafest i efteråret som er rigtig hyggelig.

Hvis man har børn er der den fordel at børnene har mulighed for at opholde sig i klublokalet mens Mor træner, i lokalet er der ofte er andre børn og massere af spil. Hvor intet vover, intet vinder ;-)

 

Kontakt:

Trænerne Carsten Petersen og Rhina Scheil på sms :30247220


Vidste du, at:

 * motionsfodbold kan anbefales som en del af

    behandlingen af forhøjet blodtryk og har vist

    sig at være markant bedre end almindelige råd

    om sund og aktiv livsstil?

 

 * motionsfodbold kan reducere risikoen for hjerte-kar

    sygdomme for 20-55-årige ved at forøge konditallet

    og hjertefunktionen, forbedre fedtforbrændingen og

    reducere blodtryk, kolesterol og fedtprocent?

 

 * blot 16 ugers fodboldtræning for utrænede kvinder

    uden fodbolderfaring giver markante forbedringer i

    hjertets struktur og funktion. En effekt, som er større

    ved fodboldtræning end ved motionsløb?

 

De gode resultater fra fodboldtræningen har vist sig at være uafhængige af spillerens køn, alder, form og fodbolderfaring. Det er altså hverken niveauet eller antallet af spillere på banen, der er centralt for det helbredsmæssige udbytte af træningen. Hvis du sammenligner de sundhedsmæssige effekter af fodbold med længere løbeture (jog), styrketræning eller intervalløb, så er fodbold den motionsform, som samlet giver det bedste resultat. Sidst men ikke mindst er Fodbold Fitness sjovt og socialt. Du skaber gode relationer på fodboldbanen, og undersøgelser viser, at det sociale element gør det lettere at holde fast i fodbold end eksempelvis fitness eller løb.

Derudover er oplevelsen af anstrengelserne lavere ved fodbold sammenlignet med kontinuerligt løb, intervalløb og styrketræning. Fodbold føles med andre ord ikke så hårdt som alternativ motion.

 

For mere info læs her.


http://frivillignet.hjerteforeningen.dk/aktiviteter/motion/fodbold-fitness/

BOLD.DK

Copyright © 2009 - FA 2000 - Frederiksberg Alliancen