FA2000, FREDERIKSBERG ALLIANCEN 2000

 

 

 

 

 

SPONSORER 

 

 

 

 

Danish_FB_FindUsOnFacebook-320.png

 

Martin Heinze skifter til FA

Den tidligere Superliga-spiller Martin Heinze fortsætter karrieren i FA 2000. Han har tidligere repræsenteret Esbjerg 36 gange i den bedste række og scoret fem gange, inden turen gik til først Horsens og siden AB. Den 28-årige teknisk velfunderede spiller valgte dog at trappe ned på fodbolden og i stedet satse på en civil karriere, og det har nu bragt ham til FA 2000.

 

Og det er ikke nogen tilfældighed, at valget faldt på FA 2000. Dels kender han allerede en del fra klubben på grund af sit arbejde, og dels bor han tæt på Jens Jessens Vej, hvilket passede noget bedre end Roskilde KFUM, som han repræsenterede i den forgangne sæson. Også FAs offensive og teknisk betonede spillestil var med til at lokke Martin Heinze til Frederiksberg.

 

"Det er en fantastisk nyhed for FA at få en så god spiller til klubben, og personligt glæder jeg mig meget til at se ham i aktion i den kommende sæson. Det er også et blåstempel af den rivende udvikling, som FA er inde i for tiden," siger sportschef Steffen Dam.

 

Udover Superliga for Esbjerg har Martin Heinze også repræsenteret klubben i Europa League, ligesom han har spillet 26 kampe på diverse ungdomslandshold for Danmark.

BOLD.DK

Copyright © 2009 - FA 2000 - Frederiksberg Alliancen