FA2000, FREDERIKSBERG ALLIANCEN 2000

 

 

SportMaster Frb

 

 

 

SPONSORER 

 

 

 

 

Danish_FB_FindUsOnFacebook-320.png

 

Skuffende indsats i lokalopgøret

VLI var den første store prøve på, hvor førsteholdet stod i denne sæson - og hvis den kamp skal være en ledetråd for, hvordan det kommer til at gå, så bliver det ikke noget stort forår. Mange af de ting, der fungerede i den første kamp, var forsvundet som dug for solen (eller rettere blæsten, for det var egentlig ret koldt denne onsdag).

 

Normalt sikre våben som Stefans frispark var rene fusere, og da manden med serie 1's måske bedste sparketeknik for tredje gang i træk forvandlede et frispark i en gunstig position til en jordtriller, var man som tilskuer godt klar over, at det her næppe blev nogen stor blå dag.

 

Nu vil det være forkert at klandre Stefan for nederlaget, for det var holdet kollektivt, der gik ned i dag. Angriberne var ikke aggressive nok, og slaget om midtbanen blev også vundet af VLI, der virkede langt mere farlige end FA, når de nærmede sig boksen.

 

Overraskende var det derfor ikke, at VLI kom foran. Det skete på en lidt tilfældig chance, der dog blev sat konsekvent ind efter en lille halv times spil. Eneste rigtigt nævneværdige FA-chance tilfaldt Rune efter et kvarter, men uden at det dog voldte VLI de helt store problemer.

 

Man havde håbet på, at FA kunne give mere modstand efter pausen, men desværre ikke. VLI var stadig bedst, og da de kom foran 2-0 på et flot hovedstød ti minutter inde i anden halvleg, var det reelt set "game over". Ironisk nok kom FA's bedste periode efter målet, og man fik gennemført et par udmærkede angreb, men kvaliteten af både tæmninger og afslutninger var for ringe til, at det gav udbytte i form af mål.

 

Og derfor var det helt symptomatisk, at VLI kunne lukke og slukke kort før tid på et langskud. En skidt dag for FA, hvor den største trøst ligger i, at VLI formentlig kommer til at spille med om en af de to oprykningspladser - hvilket FA med statsgaranti ikke gør, hvis ikke niveauet bliver hævet betragteligt.


VLI - FA 2000 3-0 (1-0)

 

Justin Mlynarski - Peter Filtenborg, Sebastian Balck, Christian Sørensen, Martin Rohrberg - Rasmus Sørensen, Anders "AP" Pedersen, Jonas Wisbech, Stefan Johansen - Mads Lund, Rune Sørensen.

Bænk: Mikkel Larsen, Michael Holm, Peter Eriksen.

BOLD.DK

Copyright © 2009 - FA 2000 - Frederiksberg Alliancen