FA2000, FREDERIKSBERG ALLIANCEN 2000

 

 

 

 

 

SPONSORER 

 

 

 

 

Danish_FB_FindUsOnFacebook-320.png

 

Klummen: Dæmp nu forventningerne!

Vinterkampene har afsløret en ændring, et tendensskift om man vil, i FA og den måde man forsøger at spille på. Sådan har det i hvert fald set ud som iagttager til kampene.
 
Et nøgleord for foråret vil være teknik og spilintelligens. En række spillerafgange og tilgange har flyttet nålen på vægten ned af, men omvendt også tvunget spillet til at være mere nede langs jorden med fokus på det korte pasningsspil.
 
Til forskel fra efteråret må man i den kommende halvsæson undvære årets spiller 2009 - Jakob Christiansen, som har indstillet sin FA karriere. En mand som ofte på egen hånd afgjorde kampene med sin aggresive og fysiske spillestil.
 
På andre poster har der også været en udskiftning. I målet har Martin Raffli lagt trøjen, som i stedet er samlet op af englænderen Justin. Set udefra som kan på virke holdet – en ny keeper skal altid lige falde til i spillets rytme.

Man har desværre også mistet sidste års topscorer Thomas Frydenlund til en korsbåndsskade, hvilket er lige med en spildt sæson for FAs solide angriber. Positionen er fyldt ud af den uortodokse Mads Lund, som undertegnede har store forventninger til, men han er trods alt ny på holdet.

Forventningerne må og skal dæmpes – det skal være slut med at forvente en oprykning. Det er en absurd målsætning for et hold, som har skiftet så meget ud på centrale pladser som FA har.

Giv i stedet holdet ro til at vokse og blive bedre. Oprykningen skal nok komme. Bare ikke i dette forår. Mange nye spillere og et højt forventningspres er ikke vejen frem.

De nye spillere er sultne, selvfølgelig vil de gerne vinde – hvilke spillere stiller op uden at sigte mod at vinde? Men de skal også have tiden til at lære hinanden at kende og til at ”Rust-effekten” sparker ind.

I det optaktsinterview som blev foretaget med Carsten Rust  vurderede denne, at forårets store gennembrud kunne komme fra den nytilkomne Jonas Wisbech.
 
Det vil heller ikke overraske undertegnede efter at have set Wisbech i aktion. En felt-til-felt midtbanespiller, som distribuerer boldene godt rundt i offensiven og placerer sig kløgtigt i defensiven.

I defensiven har man en fremtidens duo i Sebastian Balck og Jeppe Borre, når denne returnerer fra sit studie eksil i Canada.

På midtbanen kan man variere makkeren til Wisbech med enten Anders ”AP” Petersen eller Christian Sørensen. På kanterne har man hardhitteren Stephan Johansen og dribleren Michael Holm.

Fremtiden er foran dette her hold. Alderen er med FA og med alderen kommer rutinen.

Jeg er optimistisk (for fremtiden). Men lad nu være med at forvente en oprykning i foråret 2009. Dæmp forventningerne og lad spillerne få rutine til at vinde oprykningen næste sæson!!

 

 

 

af Kasper Madsen & Steffen Dam

BOLD.DK

Copyright © 2009 - FA 2000 - Frederiksberg Alliancen