FA2000, FREDERIKSBERG ALLIANCEN 2000

 

 

 

 

 

SPONSORER 

 

 

 

 

Danish_FB_FindUsOnFacebook-320.png

 

De gode nyheder kom fra Valby

FA 2000 og Ledøje/Smørum plejer altid at give hinanden intense og velspillede kampe. Det blev kun til dels tilfældet denne lørdag i Smørum, for efter en jævnbyrdig indledning blev det værterne, der fik brudt måltørken, og derfra var der ikke meget positivt at berette set med FA-briller. Cifrene 4-0 siger det hele, og eneste gode nyhed kom således fra Valby, hvor Fremad Valby slog B 1908.

 

Vejret var ellers perfekt til fodbold, og intensitet var der også masser af fra første fløjt. Det var helt tydeligt, at Ledøje/Smørum var ekstremt opsatte på denne kamp, men ligeledes spillede FA 2000 glimrende med fra starten af opgøret og første store chance tilfaldt også de blåklædte - men Rasmus Vibe fik frataget den store chance af en vinkende linjedommer for en tvivlsom offside.

 

At fodbold er et spil med de små marginaler fik man syn for efter 39 minutter. FA 2000 erobrede bolden og havde afleveringen lykkedes, var det lig med en friløber til Lucas Simonsen. Men nu kiksede afleveringen - og præcis seks sekunder senere stod der så 1-0, da et passivt FA-forsvar lod en tværbold passere til bagstolpen, hvor Frederik Jegind kunne sende bolden sikkert i kassen.

 

Det har været en lidt uheldig tendens i dette forår - det der med at komme bagud. Kun to gange i 2019 har FA 2000 scoret kampens første mål, og måden man har tacklet modgangen på har været vidt forskellig. Både mod Ishøj og Fremad Valby endte man alligevel med at vinde, mens det mod Roskilde KFUM kun blev værre og værre som kampen skred frem - og sådan blev det også i Smørum.

 

FA 2000 kom godt nok ud til anden halvleg med stor energi, men det var bare en af de dage, hvor afleveringerne bare ikke sad i skabet, og ret skal være ret - det var Ledøje/Smørum, der var klart farligst af de to mandskaber. Et kvarter inde i halvlegen fik opgøret reelt sin afgørelse. Værternes Marcus Weiss ramte overliggeren, bolden sprang ud til Emil Kjærsgaard, der tordnede den i kassen.

 

Et aldeles fremragende mål, der er blandt de bedste overhovedet i årets Danmarksserie, og nogen gange skal man ikke snakke op ikke at få skubbet ordentligt op eller lede efter fejl, men bare anerkende, når modstanderen leverer på den store klinge - og det gjorde Emil Kjærsgaard. Fem minutter senere sparkede han så et frispark direkte i kassen, og så var det totalt game over.

 

Til ros for de blåklædte skal det dog siges, at de aldrig gav op selv om det bare var en dag til glemmebogen. Det blev da også til et enkelt farligt forsøg efter hjørnespark, som blev reddet på målstregen, men trods mange gode intentioner blev det ikke flere helt store chancer - og i stedet kunne Ledøje lukke og slukke i overtiden på en friløber, hvor offsidefælden kiksede.

 

Alle hold render engang imellem ind i en offday, og gør man det så mod et kvalitetshold som Ledøje/Smørum, kan det gå helt galt som det skete lørdag. Men indtil videre har FA 2000 formået at rejse sig med det samme efter hver eneste offday, og mon ikke spillerne er toptændte på at levere en suveræn indsats, når Union gæster Frederiksberg på lørdag!

 

Ledøje/Smørum - FA 2000 4-0 (1-0)
1-0 Frederik Jegind (39.)
2-0 Emil Kjærsgaard (59.)
3-0 Emil Kjærsgaard (65.)
4-0 Jacob Lind (90.)

BOLD.DK

Copyright © 2009 - FA 2000 - Frederiksberg Alliancen