FA2000, FREDERIKSBERG ALLIANCEN 2000

 

 

 

 

 

SPONSORER 

 

 

 

 

Danish_FB_FindUsOnFacebook-320.png

 

Den svære opgave at være den jagede

Det er nemmere at være den jagende end den jagede. Sådan er det for de fleste hold, og FA 2000 kan lige så godt vænne sig til, at modstanderne kommer til at stille sig dybere, spille mere fysisk og kæmpe røven ud af bukserne - for topholdet er holdet, som alle bare gerne vil slå.

 

Den opgave slap FA 2000 ikke voldsomt godt fra denne solbeskinnede lørdag i Allerød. Slutresultatet 1-1 betød nemlig, at forspringet i toppen af rækken skrumpede ind til ét point, og helt ufortjent var det ikke, for selv om FA 2000 var det bedste hold på bolden, var Allerød langt fra ufarlige, når de skød af sted i omstillingerne, anført af den lynhurtige angriber Dino Karjasevic.

 

Det startede ellers fint set med FA-briller. Efter kort til slap Lucas Simonsen alene igennem, men desværre uden held i duellen med Allerøds stærke keeper Johan Gårdsvoll og indledningen bød på flere gode FA-tilbud. Tættest på scoring var dog Allerød, da Anders Østergaard tog chancen fra kanten af feltet, men bolden ramte overliggeren, røg ned på stregen og gik i spil igen.

 

Sådan var billedet halvlegen ud. Allerød kom med masser af tænding og fysik, mens gæsterne stod for det pæne fodboldspil. Dødbolde er dog altid den store joker, og med omkring 10 minutter igen blev et indkast forlænget ind i det lille felt, hvor Søren Freund fik vendt sig rundt og sendte bolden ind bag Jonas Elkjær, som ellers havde lappen på.

 

Nu blev opgaven først for alvor svær, for målet gav i sagens natur selvtillid til Allerød. At de førte inden pausen, kan dog udelukkende tilskrives Johan Gårdsvoll i målet. I halvlegens sidste minut leverede han nemlig årets redning i Danmarksserien, da han på helt mirakuløs vis fik reddet Sebastian Jacobsens afslutning fra få meters afstand.

 

Skulle man tro, at pausen ville få FA 2000 op i et ekstra gear, så tog man fejl. Allerød stod meget dybt og gjorde rummene små, og hjulpet på vej af en ujævn græsbane, som medførte en del tekniske fejl, havde de stort held med at holde gæsterne væk fra de helt store chancer. Der kom et par udmærkede muligheder i løbet af halvlegen, men retfærdigvis brændte Allerød også en friløber.

 

Bedst som det lignede et højest overraskende nederlag, fik FA 2000 så endelig udlignet. Martin Nielsen fyrede et fremragende frispark mod mål, som Johan Gårdsvoll lige så flot fik pareret ud på stolpen, men returen sprang ud til Emil Reenberg Thomsen, som ikke svigtede foran det tomme mål. Det blev samtidig startskuddet til en hektisk afslutning med store chancer i begge ender.

 

Først var det Allerød, som via en fin omstilling fik frit skud mod Jonas Elkjærs mål fra en lidt spids vinkel, men den duel vandt Elkjær - inden Rasmus Vibe i overtiden fik en halvstor mulighed efter et flot angreb fra gæsterne, men desværre var der ikke nok kraft i afslutningen, og det hele løb ud i sandet. Dermed blev det kun til et enkelt point - men nu er der ikke råd til flere fejltagelser.

 

Allerød - FA 2000 1-1 (1-0)
1-0 Søren Freund (39.)
1-1 Emil Reenberg Thomsen (84.)

BOLD.DK

Copyright © 2009 - FA 2000 - Frederiksberg Alliancen