FA2000, FREDERIKSBERG ALLIANCEN 2000

 

 

 

 

 

SPONSORER 

 

 

 

 

Danish_FB_FindUsOnFacebook-320.png

 

Gubbetur til Herlufsholm idræts klub

"Den 28. oktober kl. 08:00 (dansk normaltid) kørte 23 morgenfriske FA`ere i den øvre ende af gubbeafdelingen på en kombineret social- og sportslig tur til Næstved/Herlufsholm. I bussen blev der serveret morgenmad, Fernet Branca mm samt lidt øl og vand.


Målet var Herlufsholm idræts klub hvor der på det sportslige område var arrangeret en 11-mands og en 8-mands kamp. FA vandt samlet 7-4. Dog fordelt således at 11-mands holdet tabte 4-0 efter at en af nøglespillerene Ib Wessmann måtte udgå med en skade efter bare 15 minutter. Så faldt holdet sammen.

 

7-mands kampen vandt FA med 7-0 efter comeback til hhv Steen Dennung og Peter Bærentsen. De 2 målslugere var Stig Rosendahl og Bent Mau. Begge kampe blev i fineste internationale stil indledt med vimpeloverrækelse til modstanderen af de 2 hldansvarlige Poul Mogensen og Tom Nobel.

 

3. halvleg foregik i det fri uden for klubhuset sammen med modstanderne i flot solskin men i stiv kuling. En fin afslutning på et godt sportslig arrangement som i øvrigt blev dækket af Sjællandske Tidende (det er jo ikke hver dag der kommer fint besøg på disse kanter).

 

Det sociale var klart i højsædet. Med bus blev vi efter kampene kørt til vores gamle holdkammerat Nils Ervin Hansen` domicil hvor der blev disket op med en herrefrokost med MASSER af øl, vand og snaps. Der var så meget mad at selv Bent M blev mæt.

 

Klokken godt 17:00 vendte vi atter snuden hjemad mod Frederiksberg. Nogle trætte og godt "fyldt op", andre i festligt humør hvor stemningen fortsatte med fællessang og lidt vådt.

 

Alt i alt en super hyggelig dag der blev gjort mulig pga sponsorat fra hhv Torben og klubben. Nå ja en beskeden egenbetaling indgik også i arrangementet. Så stor tak til begge sponsorer.

 

Herlufsholm har allerede udtrykt ønske om at genbesøge os til foråret 2019 hvor der vist lægges op til revanche fra begge sider".

 

Jens
+65

 

OBS. På vores Facebookside, kan billederne fra turen ses. (red.)

 

BOLD.DK

Copyright © 2009 - FA 2000 - Frederiksberg Alliancen