FA2000, FREDERIKSBERG ALLIANCEN 2000

 

 

 

 

 

SPONSORER 

 

 

 

 

Danish_FB_FindUsOnFacebook-320.png

 

Energiforladt start kostede sejrsstimen

 

Efter syv sejre i træk gik den ikke længere. I en svært underholdende kamp tabte FA 2000 lørdag med 3-4 til Ledøje/Smørum, hvor det kunne være blevet alt fra en regulær ydmygelse til en sejr. Det lyder underligt, men det var fakta efter de hæsblæsende 90 minutter.

 

FA 2000 har i de seneste seks kampe kommet ud med en enorm energi fra kampens start, men det kolde efterårsvejr havde åbenbart fået ilden i øjnene til at forsvinde.

 

Det var nemlig et langt fra behageligt tilbageblik på nogle af sæsonens første kampe, som man måtte igennem i de første 45 minutter. Ledøje virkede til at ville det mere end de blåklædte, og allerede efter syv minutter kom de igennem til den første mulighed.

 

For FA 2000 var der intet, der hang sammen i kampens indledende fase. De hurtige kombinationer var afløst af et hav af mere eller mindre adresseløse høje bolde frem i banen, og dem havde Ledøje meget nemt ved at afvise. Kun på dødbolde var FA 2000 farlige, men her var man efter 13 minutter meget tæt på at kunne dirigere bolden ind til et føringsmål.

 

Men Ledøje var bedst på dette tidspunkt, og føringsmålet efter 25 minutter kunne man ikke indvende noget imod. En bold i dybden endte med, at Mathias Gransee var alene med Jonas Elkjær og den duel vandt førstnævnte i og med han rundede Jonas og trillede bolden i det tomme mål.

 

Eneste modsvar fra FA 2000 kom igen efter en dødbold, hvor Christopher Grube var millimeter fra at heade udligningen i kassen, men i åbent spil blev der skabt intet nævneværdigt. Til gengæld var Ledøjes andet mål værd at nævne.

 

Det var ganske enkelt høj klasse af Jacob Lind først at snyde Michael Jonssen for derefter med ydersiden at dirigere bolden op i det ene målhjørne. Det mål virkede dog til at vække FA 2000, og da de hurtige kombinationer endelig lykkedes, kom Rasmus Vibe også til et frit skud fra kanten af feltet, hvor han knastørt satte den helt nede ved den ene stolpe uden chance for Ledøjes målmand.

 

Skulle man tro, at det kunne give et skift i momentum, kunne man godt tro om igen, for i overtiden af første halvleg endte en alt for kort tilbagelægning i fødderne på Mathias Gransee, der takkede for gaven og sikkert scorede til 1-3.

 

Ethvert håb om et comeback blev umiddelbart slukket kort inde i anden halvleg, hvor Mads Holden øgede gæsternes føring, og FA 2000 lignede et hold på randen af knockout. Faktisk brændte Ledøje en gigantchance efter 53 minutter, men derfra vendte kampen totalt på hovedet.

 

Endelig begyndte de hurtige kombinationer og løbene for hinanden at sidde i skabet, og et flot angreb endte med en hård afslutning, som mesterligt blev reddet af Ledøje-keeperen - desværre for gæsterne, endte bolden hos Christopher Grube, som uden problemer kunne reducere til 2-4.

 

Det fik kun trykket til at blive endnu hårdere mod gæsternes mål, og kort efter gav det så pote igen. En Ledøje-spiller ville cleare bolden ud af egen zone, men Sebastian Jacobsen kom ind og fik blokeret clearingen, som i stedet endte med at gå i mål.

 

Momentum var i den grad vendt, og det lignede kun et spørgsmål om tid, før udligningen ville falde - for nu stod der FA 2000 på det hele. Desværre sørgede kampens dommer for at ødelægge muligheden for et mirakuløst comeback.

 

Rasmus Vibe og en Ledøje-forsvarer støder sammen, og på forunderlig vis får dommeren kronet en forfærdelig kamp med at vise FA-topscoreren ud. Angiveligt for at sparke ud efter en modstander, men selv Ledøje-lejren bedyrede bag efter, at den vurdering var helt i skoven og det røde kort forkert dømt.

 

Med 10 mand blev det for svært for de blåklædte, selv om Sebastian Jacobsen var tæt på med hovedet efter en dødbold. Dermed skrumpede forspringet ind fra fire til ét point, og forhåbentlig var en alvorlig lærestreg om, at hvis man ikke er på fra start, så kan man smide point mod alle hold i Danmarksserien.

 

FA 2000 - Ledøje/Smørum 3-4 (1-3)
0-1 Mathias Gransee (25.)
0-2 Jacob Lind Lindbaum (38.)
1-2 Rasmus Vibe (40.)
1-3 Mathias Gransee (45.)
1-4 Mads Holden (49.)
2-4 Christopher Grube Jensen (56.)
3-4 Sebastian Jacobsen (61.)

 

Rødt kort: Rasmus Vibe (68.)

 

BOLD.DK

Copyright © 2009 - FA 2000 - Frederiksberg Alliancen