FA2000, FREDERIKSBERG ALLIANCEN 2000

 

 

 

 

 

SPONSORER 

 

 

 

 

Danish_FB_FindUsOnFacebook-320.png

 

Storsejr og førsteplads til de blåklædte

Det er ikke mere end godt en måned siden, at skyerne for alvor var mørke over Frederiksberg efter det forsmædelige nederlag til Union. Men en måned er lang tid siden. Fem sejre i træk og en førsteplads er de iskolde facts for FA 2000 efter endnu en pragtpræstation og storsejr nummer to på Frederiksberg.

 

Denne gang gik det ud over TFC Odsherred, som blev sendt hjem med et nederlag på 5-1. Fra start var det til at få øje på, at de blåklædte var sprængfyldte med selvtillid.

 

Der blev lagt et højt pres nærmest fra første fløjt og vi skulle da heller ikke mere end tre minutter ind i kampen, før TFC måtte redde bolden på stregen efter et hjørnespark og kort efter var der så en pæn hovedstødschance til Oliver Pedersen.

 

Første gang TFC bed fra sig, var det så til gengæld meget farligt. Emre Selvi fik pludselig frit løb mod Jonas Elkjærs mål, men sidstnævnte vandt heldigvis duellen med en flot fodparade. Meget kunne være gået anderledes, hvis den bold var gået ind, men derfra stod der FA 2000 på resten af halvlegen.

 

Sebastian Jacobsen var alene igennem kort efter, for at se sin afslutning blive klaret af gæsternes keeper, og på det efterfølgende hjørnespark brændte det så på igen. Målet lå og lurede i luften, og efter 18 minutter kom der så hul på bylden.

 

Endnu et flot angreb endte for fødderne af Sebastian Jacobsen, og denne gang svigtede han ikke. Med et tørt hug udplacerede han gæsternes keeper til 1-0.

 

Det fik dog ikke de blåklædte til at falde i niveau. Efter 28 minutter var der således en dobbeltchance af de store, som endte med en clearing på stregen af TFC inden det så efter hjørnespark blev 2-0 - i situationen var det lidt svært at se, hvem der scorede, men målet blev krediteret en i øvrigt storspillende Oliver Pedersen.

 

Nu var det for alvor op ad bakke for gæsterne, og bakken blev næsten uoverstigelig to minutter før pausen. Igen var det efter et hjørnespark, som denne gang endte hos Martin Nielsen, der uden tøven tordnede bolden i kassen.

 

Gæsterne fik i halvlegens overtid en fin mulighed for at reducere, men igen var Jonas Elkjær på pletten med en fin redning og dermed slut på en velspillet og meget underholdende første halvleg.

 

TFC Odsherred var nødt til at satse alt på at skabe miraklet, og bedre næring til det mirakel kunne de ikke få med et mål allerede efter to minutter, hvor ubeslutsomt forsvarsspil i højre side blev straffet af Yusuf Bakir og nu lugtede gæsterne blod.

 

For eneste gang i kampen virkede FA 2000 en smule rystede, og de ellers hurtige og gode kombinationer sad slet ikke i samme grad.

 

Det var da også mere held end forstand, at TFC ikke fik reduceret yderligere, for midt i anden halvlegen ramte de først stolpen og siden overliggeren i samme minut og de nervøse trækninger begyndte så småt at brede sig blandt hjemmeholdets fans.

 

Men det skulle vise sig at være helt ubegrundet, for TFC-satsningen gav meget plads i den anden ende, og den udnyttede Sebastian Jacobsen til at lukke opgøret definitivt med sit sjette mål i blot fire kampe fra start. Så var det opgør afgjort, og intensiteten dalede da også derfra.

 

Det fik dog ikke de blåklædte til at stoppe med at spille fodbold og kort før tid cementerede Oliver Pedersen så en FAntastisk dag med målet til 5-1.

 

Dermed slut på endnu en herlig fodbolddag på Frederiksberg Stadion og som holdet spiller for tiden, kan man næsten ikke vente til det bliver lørdag og topopgør ude mod B 1908 i Sundby Idrætspark!


FA 2000 - TFC Odsherred 5-1 (3-0)
1-0 Sebastian Jacobsen (18.)
2-0 Oliver Pedersen (32.)
3-0 Martin Nielsen (43.)
3-1 Yusuf Bakir (48.)
4-1 Sebastian Jacobsen (76.)
5-1 Oliver Pedersen (87.)


121 tilskuere i Frederiksberg Idrætspark

BOLD.DK

Copyright © 2009 - FA 2000 - Frederiksberg Alliancen