FA2000, FREDERIKSBERG ALLIANCEN 2000

 

 

 

 

 

SPONSORER 

 

 

 

 

Danish_FB_FindUsOnFacebook-320.png

 

Suveræn søndag på Frederiksberg

Det var hverken sommer eller sol, men det var stadig en forrygende søndag på Frederiksberg. FA 2000 leverede sæsonens klart bedste præstation, da Kastrup blev sendt hjem med hele 5-0, og ret beset burde det være blevet en meget større sejr i en kamp, hvor der reelt set var klasseforskel nærmest fra første fløjt.

 

FA 2000 satte sig på begivenhederne fra start, og der skulle da heller ikke gå mere end fire minutter, før føringsmålet var en realitet. Oliver Pedersen erobrede bolden midt på Kastrups banehalvdel, sendte den videre til Sebastian Jacobsen, som med et tørt hug med venstrebenet udplacerede Kastrups keeper.

 

Det var hans fjerde mål i blot tre kampe fra start, og få minutter senere var han tæt på at øge føringen, da han brød igennem i venstre side, men afslutningen blev blokeret af Kastrup i sidste øjeblik. Efter et kvarter var Martin Nielsen tæt på efter et langskud, mens flere andre flotte angreb endte med halve chancer.

 

Og det såmænd ikke for at være farvet, men Kastrup kunne registrere én afslutning i første halvleg, og den gik en meters penge forbi mål. Derfor lå mål nummer to og lurede i luften, og efter 41 minutter kom det så.

 

Mads Lange sendte en høj bold i feltet - den kom Oliver Pedersen først på og kunne heade bolden i det tomme mål, efter Kastrups keeper mistimede sit indgreb. Det var måske eneste fejl, som gæsternes målmand lavede i kampen, og i anden halvleg skulle han agere redningsmand en håndfuld gange.

 

Inden da nåede Oliver Pedersen at lave endnu et mål - denne gang på en stikning i dybden, hvor han ikke svigtede alene med Kastrups keeper. Dermed 3-0 efter de første 45 minutter, og det var meget dækkende for forskellen på de to hold.

 

Skulle man tro, at FA 2000 faldt niveau efter pausen, kunne man godt tro om igen. Det er før sket i møder mellem de to hold, at tingene er vendt på hovedet efter pauseteen, men billedet var helt det samme i de sidste 45 minutter.

 

De blåklædte sad tungt på kampen, og Kastrup var sjældne gæster omkring værternes mål. Godt ti minutter inde i anden halvleg blev så gæsternes håb om et mirakelcomeback definitivt slukket med et decideret pragtmål af FA 2000.

 

Kastrup blev spillet fuldstændig tynde på hurtige kombinationer, og det hele endte med, at en fremstormende Christopher Grube kunne tordne bolden ind i det modsatte hjørne til stor jubel både på banen og blandt de fornøjede FA-fans på lægterne.

 

Nu var det kun et spørgsmål om sejrens størrelse, og her må eneste lille dryp malurt i bægeret være, at FA 2000 brændte nogle gigantiske chancer. Enten på grund af sløsede afslutninger, eller i andre tilfælde via storslået målmandsspil fra gæsternes keeper, som ene mand sikrede, at Kastrup ikke indkasserede mange flere mål.

 

Og så alligevel - for en helkikset aflevering fra ham endte kort før tid i fødderne på Lucas Simonsen. Han trillede den køligt på tværs til Rasmus Vibe, som kunne føle den ind i det tomme mål.

 

Nemmere mål scorer Vibe næppe i denne sæson, og dermed slut på en herlig fodboldopvisning af "de blå". Man kan næsten ikke vente til på lørdag, hvor den står på topopgør mod TFC Odsherred!


FA 2000 - Kastrup 5-0 (3-0)
1-0 Sebastian Jacobsen (4.)
2-0 Oliver Pedersen (41.)
3-0 Oliver Pedersen (45.)
4-0 Christopher Grube Jensen (56.)
5-0 Rasmus Vibe (87.)

BOLD.DK

Copyright © 2009 - FA 2000 - Frederiksberg Alliancen