FA2000, FREDERIKSBERG ALLIANCEN 2000

 

 

 

 

 

SPONSORER 

 

 

 

 

Danish_FB_FindUsOnFacebook-320.png

 

Formstærke Allerød nedlagt på kunsten

Indtil videre har det ikke været nogen større fordel for FA 2000 at spille på hjemmebane. Nul sejre var status før lørdagens kamp mod formstærke Allerød, men det blev der lavet om på.

 

For FA 2000 vandt nemlig kampen med 4-2, og hægtede sig dermed på det meget brede topfelt, hvor hele seks hold ligger inden for blot fire point. Der var rystet lidt i den taktiske pose før kampen, og det gav pote fra start.

 

I hvert fald sad de blåklædte meget tungt på opgøret. Kombinationerne sad lige i skabet, og det ene angreb efter det andet rullede ned mod Allerød-målet, mens de rødklædte gæster i de første 25 minutter var meget sjældne gæster på værternes banehalvdel.

 

Efter et kvart burde Sebastian Jacobsen have headet de blåklædte i front, men desværre endte chancen med en redning fra Allerøds keeper - den hjemvendte topscorer skulle dog tage hævn senere i kampen. Efter 20 minutter skød Martin Nielsen lige forbi, og føringsmålet til FA 2000 mere end lå i luften.

 

Blot fem minutter senere kom det så - og det på smukkeste vis. Martin Nielsen følte nemlig et frispark op i det ene målhjørne til 1-0 - hvilket var mere end fortjent på dette tidspunkt.

 

Målet fik dog Allerød til at vågne op, og resten af halvlegen blev en noget mere lige fodboldkamp, hvor gæsterne mod slutningen af halvlegen havde en fin mulighed, der gik lige over mål.

 

Efter pausen var det igen med FA 2000 i teten, men modsat i første halvleg kastede det ikke specielt store muligheder af sig, og igen kunne Allerød arbejde sig stille og roligt ind i kampen. Det gav pote efter 62 minutter.

 

En stor fejl i opspillet endte med, at gæsterne kunne snuppe bolden og det hele endte med, at Bertram Gjelfort sikkert kunne sende udligningen i kassen. Kort efter havde Allerød faktisk en stor chance, og hvad der lignede tre sikre point i første halvleg, var nu forvandlet til en åben slagudveksling, der kunne gå begge veje.

 

Heldigvis for FA 2000 svingede pendulet i hjemmeholdets retning. Et indlæg endte i panden på Sebastian Jacobsen, som kunne heade føringsmålet i kassen og det blev startskuddet til en hæsblæsende periode.

 

Det gik blot to minutter fra 2-1, til der var dømt et i øvrigt helt korrekt straffespark til Allerød, da en af deres spillere blev hevet i trøjen - og da det sikkert blev omsat til mål, var vi igen lige vidt.

 

Men Sebastian Jacobsen ville det anderledes - den stærke angriber er ikke bange for at søge derind, hvor det gør ondt, men hvor målene også bliver scoret, og kunne derfor tordne en nedfaldsbold i kassen til 3-2.

 

Det mål punkterede Allerød, og FA 2000 havde et par fine forsøg til at øge føringen, inden Felix Bojlen i helt fri position blev revet omkuld til endnu et korrekt dømt straffespark. Det omsatte Kristian Uth til 4-2 og dermed slut på en underholdende kamp - og dermed endelig sæsonens første sejr på hjemmebane!

 

FA 2000 - Allerød 4-2 (1-0)
1-0 Martin Nielsen (25.)
1-1 Bertram Gjelfort (62.)
2-1 Sebastian Jacobsen (71.)
2-2 Sebastian Pitzner-Schmidt (73., straffe)
3-2 Sebastian Jacobsen (76.)
4-2 Kristian Uth (88., straffe)

BOLD.DK

Copyright © 2009 - FA 2000 - Frederiksberg Alliancen