FA2000, FREDERIKSBERG ALLIANCEN 2000

 

 

 

 

 

SPONSORER 

 

 

 

 

Danish_FB_FindUsOnFacebook-320.png

 

Målfest gav herlig sejr i Ishøj

FA 2000 skulle forsøge at rejse sig efter sidste uges elendige indsats mod Union. Den mission lykkedes heldigvis efter en svært underholdende kamp i Ishøj, som endte med sejr på 4-3 til de blåklædte.

 

Det var der ellers ikke meget, der tydede på efter kampens første kvarter, som lignede noget, manhavde set ugen forinden. På den første store chance i kampen, kom Ishøj nemlig foran 1-0 på et tørt spark udenfor FA-keeper Malik Sharfos rækkevidde og bare minuttet efter øgede Ishøj så føringen på en tilfældig chance, der igen endte med scoring til værterne.

 

Men hvor to tidlige mål i sidste uge endte med et kollaps, så skulle tingene i Ishøj vise sig at gå i en helt anden retning. Skal man komme tilbage fra en så dårlig start, skal man meget gerne få et hurtigt reduceringsmål, og det var også, hvad FA 2000 fik denne lørdag i Ishøj.

 

Efter et fint angreb fandt Lasse Vibe sin angrebsmakker Oliver Pedersen, som sendte bolden fladt forbi Ishøjs målmand til en meget vigtig reducering, og nu var momentum vendt i opgøret. Man må give Ishøj, at de offensivt har nogle meget spændende spillere med højt teknisk niveau og masser af fart, men modsat er der defensive dele af spillet, hvor de halter noget efter.

 

En af de dele er standardsituationer. Nærmest hver eneste gang, de blåklædte fik en dødbold i nærheden af Ishøjs mål, blev det farligt - og det kastede da også to hurtige mål af sig, så den fine start fra Ishøj pludselig var lavet om til en FA 2000-føring.

 

Først var det Jesper Rasmussen, der efter lidt klumpspil ender med at banke bolden op i nettaget og kort efter kunne Casper Andersen så efter endnu et hjørnespark bringe FA 2000 på sejrskurs. Her var det Villads Bache, der forlængede bolden videre til forsvarskollegaen, som scorede sikkert. De tre mål rystede tydeligvis hjemmeholdet, som havde klart mest brug for, at der blev fløjtet til pause.

 

Ishøj kom ud til anden halvleg med fornyet tro på tingene, og allerede i halvlegens første minut kunne de have udlignet efter et flot angreb, som dog ikke blev afsluttet efter fortjeneste. Det skete i stedet fem minutter senere, hvor der blev udlignet efter et tørt spark til 3-3.

 

Igen må man rose den mentale tilstand hos FA-mandskabet. Man kunne igen frygte for en dårlig reaktion efter oplevelsen i sidste uge, men denne gang kløede FA 2000 bare på for at hente sejren. Det var ikke den bedste kamp rent spillemæssigt, men momentvis var der gode perioder - og en af dem førte til sejrsmålet.

 

Her endte et par gode FA-kombinationer med, at Michael Jonssen var fri på kanten af det lille felt. Han sendte en afslutning mod mål, og via en Ishøj-forsvarer endte bolden i nettet til en forløsende scoring til 4-3.

 

Herefter bølgede spillet frem og tilbage, og begge hold havde store chancer for at komme yderligere på måltavlen. Med et kvarter igen hev FA-målmand Malik Sharfo en glimrende redning frem på et ellers farligt forsøg fra værterne, mens de blåklædte selv burde have lukket opgøret på to store omstillingsmuligheder, hvor man helt fri med målmanden desværre ikke fik lukket opgøret.

 

Det skulle dog vise sig at være ligegyldigt, for da dommeren fløjtede af, stod der stadig 3-4 med røde tal på lystavlen - og det var lige, hvad FA 2000 skulle bruge for at komme tilbage på ret kurs!

 

Ishøj - FA 2000 3-4 (2-3)
1-0 Yusuf Onurlu (13.)
2-0 Bynjamin Salievski (14.)
2-1 Oliver Pedersen (22.)
2-2 Jesper Rasmussen (26.)
2-3 Casper Andersen (35.)
3-3 Ihsan Cimen (50.)
3-4 Michael Jonssen (58.)

BOLD.DK

Copyright © 2009 - FA 2000 - Frederiksberg Alliancen