FA2000, FREDERIKSBERG ALLIANCEN 2000

 

 

 

 

 

SPONSORER 

 

 

 

 

Danish_FB_FindUsOnFacebook-320.png

 

Liv er klar til hovedbestyrelsen

Vi har siden sidste generalforsamling ikke haft en valgt ungdomsrepræsentant i hovedbestyrelsen, dog har Paul Børling varetaget ungdomsafdelingens interesser.


Jeg har hen over sommeren besluttet at jeg gerne vil stille op som ungdomsrepræsentant på næste generalforsamling. Den 16. august besluttede ungdoms- og hovedbestyrelsen derfor at jeg overtager fra Paul og bliver konstitueret ungdomsrepræsentant indtil jeg forhåbentlig modtager formelt valg på generalforsamlingen.


Og hvem er jeg så? Jeg har spillet fodbold siden jeg var 10, og tog for tre år siden dommerkortet. Jeg kom til FA 2000 i februar 2015 for at spille på 11-mands damesenior. I januar 2016 blev jeg træner i pigeafdelingen, hvor jeg nu er cheftræner for 2008 pigerne, hvor min egen pige spiller. 

 

Derudover har jeg også arrangeret kamplederkursus for vores lidt ældre spillere (min. 14 år) og senest en træneraften i foråret med faglig oplæg og spisning for alle trænere/årgangsledere i ungdomsafdelingen.


I disse dage er jeg stadig i gang med at finde ud af hvad der er op og ned i denne klub, og da det jo ikke er en almindelig arbejdsplads, men en frivillig organisation, så kommer der til at gå lidt tid med det. Min ambition er at komme rundt på banerne i løbet af efteråret for at hilse på alle trænere, årgangsledere og konsulenter og danne mig et indtryk af klub- og træningsmiljø både på Jens Jessensvej og Nandrupsvej, samt diverse skolebaner.


Jeg ser frem til et godt samarbejde med trænere, årgangsledere, konsulenter, personale, ungdoms- og hovedbestyrelse og alle de frivillige i klubben.


Hilsen Liv Gish

BOLD.DK

Copyright © 2009 - FA 2000 - Frederiksberg Alliancen