FA2000, FREDERIKSBERG ALLIANCEN 2000

 

 

 

 

 

SPONSORER 

 

 

 

 

Danish_FB_FindUsOnFacebook-320.png

 

Forløsende og flot sejr i Smørum

Endelig. Efter tre sejrløse kampe, kunne FA 2000 endelig juble over sæsonens første sejr. Den kom på udebane mod Ledøje/Smørum med cifrene 2-0 og var lige så fortjent, som den lyder. Det er normalt et af de sværere steder at spille i Danmarksserien i og med Ledøje/Smørum har et teknisk stærkt fodboldhold, men denne gang var det de blåklædte, der var ovenpå.

 

Allerede efter fire minutter havde Felix Bojlen en fin chance, som desværre løb ud i sandet, og det høje pres fra FA 2000 havde værterne svært ved at løse. Derfor var det gæsterne i klart mest boldbesiddelse, hvor kombinationerne sad flot og de blåklædte holdt Ledøje/Smørum nede på kun at være farlige efter dødbolde. På en af dem ramte de ydersiden af stolpen og fik en fornuftig hovedstødschance, men det var så også det.

 

Ellers lå det mere i luften, at FA 2000 ville score. På et præcist indlæg efter 27 minutter headede Casper Andersen snert forbi den ene stolpe og minuttet efter kom de blåklædte så foran. En Ledøje-forsvarer ville lave en clearing, men ramte bolden så skævt, at det fløj op på hans flagrende arm - og uden de store protester fløjtede dommeren for straffespark.

 

Det omsatte Kristian Uth sikkert til 0-1, og blot tre minutter senere var føringen udbygget. Denne gang igen efter tvivlsomt defensivt spil fra Ledøje/Smørum. Situationen så ellers ufarlig ud, men i stedet for at cleare bolden, valgte han at prøve at tæmme den. Det opfangede Felix og prikkede bolden ind til en fri Rasmus Vibe, der kunne score et af karrierens letteste mål.

 

Det var endda tæt på endnu et mål kort før pausen på et godt indlæg fra Lucas Simonsen, men det blev ved de 0-2 efter de første 45 minutter. Da FA 2000 i foråret vandt med samme cifre i Ledøje/Smørum, krævede det en kanonkamp fra Jonas Elkjær i målet, men denne gang var det helt anderledes. Efter pausen havde Ledøje/Smørum godt nok bolden mest, men det blev nærmest aldrig farligt.

 

Med 10 minutter igen fik Ledøje/Smørum deres største chance for et reducering med et frit skud fra kanten af feltet, men afslutningen var ufarlig, og med den forsvandt også værternes sidste håb om et point. Rasmus Vibe kunne endda have lukket og slukket affæren, da han fem minutter før tid blev spillet helt fri, men denne gang vandt Ledøje-keeperen duellen.

 

Det var dog kun af kosmetisk betydning. Jubelen kunne bryde ud i omklædningsrummet efter den forløsende sejr, og lad den bare blive den første af mange!

 

Ledøje/Smørum - FA 2000 0-2 (0-1)
0-1 Kristian Uth (28., straffe)
0-2 Rasmus Vibe (34.)

 

Foto: Jørgen Steen Jensen / lsf.dk

BOLD.DK

Copyright © 2009 - FA 2000 - Frederiksberg Alliancen