FA2000, FREDERIKSBERG ALLIANCEN 2000

 

 

 

 

 

SPONSORER 

 

 

 

 

Danish_FB_FindUsOnFacebook-320.png

 

U19 uddelte æg i lokalopgøret

"Hvem var det, der vandt i dag. Det var dem fra FA af". Den sang bliver man aldrig træt af at høre, men søndag formiddag gjaldede den ekstra højt over Jens Jessens Vej - i og med, at U19 lagde fremragende fra i Elite Øst 2, hvor modstanderen var lokalrivalerne fra FB.

 

Resultatet blev 6-0 i en kamp hvor der var stor forskel på holdenes kvalitet, og som cifrene antyder, var der stort set aldrig spænding i opgøret. FA startede med fin aggresivitet og højt pres, og det gav tidligt pote da Magnus Boch efter en individuel fejl køligt udplacerede FB-målmanden.

 

Herefter bølgede det ene angreb efter det andet ned imod FB-målet og selvsamme Magnus kunne midt i halvlegen øge til 2-0 efter et korrekt straffespark. Inden pauseteen kom 3-0 målet, som var lidt af en perle.

 

FA kombinerede rundt om de stakkels FB spillere og slutteligt kunne Benjamin køligt ligge bolden over i det lang hjørne. FB kunne ikke byde meget mere op til dans i anden halvleg og derfor blev det en ensidig forestilling hvor FA kontrollede kampen fuldstændigt.

 

Benjamin, Magnus og slutteligt den tilbagevendte stopper Theodor lukkede og slukkede til 6-0. En fin premierekamp og dejligt med en sejr i den første kamp - hvor Magnus Boch i den grad fik skudt sin sæson i gang med et hattrick!

 

FA 2000 - FB 6-0 (3-0)
1-0 Magnus Boch
2-0 Magnus Boch (straffespark)
3-0 Benjamin Pardo Hansen
4-0 Benjamin Pardo Hansen
5-0 Magnus Boch
6-0 Theodor Carlsen

 

BOLD.DK

Copyright © 2009 - FA 2000 - Frederiksberg Alliancen