FA2000, FREDERIKSBERG ALLIANCEN 2000

 

 

 

 

 

SPONSORER 

 

 

 

 

Danish_FB_FindUsOnFacebook-320.png

 

Den første sejr lader vente på sig

Tredje gang blev heller ikke lykkens gang. Både hvad angår spil på banen og store chancer var FA 2000 bedst på dagen, men marginalerne er ikke med holdet for tiden og derfor måtte man endnu engang gå sejrsløse fra banen. Det blev dog til et enkelt point i 1-1 kampen mod Fremad Valby.

 

FA 2000 kom godt ud til kampen og sad fint på spillet i starten af opgøret, uden dog at skabe de helt store muligheder. Derfor var det en spand kold vand i hovedet, at Fremad Valby på deres første farlige angreb formåede at score til 0-1.

 

Et indlæg endte i panden på Kenneth Beyer, og selv om Jonas Elkjær havde hånden på, trillede bolden alligevel ind til føring til gæsterne. Kort efter kunne og burde FA 2000 have bragt balance i regnskabet. Glimrende FA-kombinationer endte med, at en af FA-spillerne havde et gabende tomt mål fem meter foran sig, men på forunderlig vis endte afslutningen forbi mål.

 

Kort efter var der så en stor hovedstødschance til de blåklædte og det lignede bare et spørgsmål om tid, før udligningen faldt. Men chancen blev faktisk startskuddet til en god periode for de rødklædte gæster, hvor Jonas Elkjær kom ud og fik gjort sig bred, da en Fremad Valby-spiller var fri igennem og fik reddet chancen til hjørnespark.

 

Inden pausen nåede FA 2000 dog igen at få et par muligheder af de helt store for en scoring. Først headede Lucas Simonsen mod mål, hvor en Fremad Valby-spiller reddede på stregen, og kort efter var der så endnu en gigantchance i det lille felt, som endte med en ny redning på stregen.

 

Hvordan FA 2000 kunne gå til pause uden at score, var lidt af et mysterium for de fremmødte tilskuere, og presset mod Fremad Valby-mål tog da også kun til efter pausen. Her stod der FA 2000 på langt det meste, og det var mere end fortjent, da Rasmus Vibe fra 25 meter kunne lobbe bolden over Fremad Valbys keeper.

 

Herefter fulgte en række halve eller helstore chancer. Set udefra lignede det et straffespark begået mod Mads Lange efter 70 minutter, men dommerens fløjte forblev tavs, og kort efter var det Lucas Simonsen, der skød i sidenettet fra en god scoringsposition. Igen lå et blåt mål og lurede, men det kom bare aldrig.

 

Faktisk havde Fremad Valby et par fornuftige muligheder for at stjæle en ufortjent sejr mod slutningen af kampen, mens også FA 2000 havde en enkelt chance til Rasmus Vibe kort før tid - men det sluttede 1-1 og for anden kamp stod man med en klar fornemmelse af to spildte point.

 

Nu må fjerde gang meget gerne være lykkens gang, når turen på lørdag går til Ledøje/Smørum!

 

FA 2000 - Fremad Valby 1-1 (0-1)
0-1 Kenneth Beyer (16.)
1-1 Rasmus Vibe (57.)

BOLD.DK

Copyright © 2009 - FA 2000 - Frederiksberg Alliancen