FA2000, FREDERIKSBERG ALLIANCEN 2000

 

 

 

 

 

SPONSORER 

 

 

 

 

Danish_FB_FindUsOnFacebook-320.png

 

Unødigt pointtab mod Odsherred

Det lykkedes heller ikke i andet forsøg at sikre en sejr i Danmarksserien for FA 2000. På kunstgræsbanen i Asnæs blev det 1-1 mod TFC Odsherred og det var et resultat, som værterne kunne være mest tilfredse med. For i første halvleg stod der FA 2000 på det hele.

 

TFC trak sig langt tilbage på banen for at spille på omstillinger, men det var rent guf for de blåklædte gæster, som kørte bolden godt rundt og fik værterne til at løbe mange meter. Det store overtag i spillet kastede naturligt nok også et par pæne tilbud af sig.

 

Både Mads Lange og Michael Jonssen havde i den første halve time gode skudmuligheder fra gunstige positioner og ellers var der masser af fine angreb, som TFC-defensiven først fik afvist i sidste sekund.

 

Kun sjældent var gæsterne farlige, og på deres eneste store chance i halvlegen var der vinket for offside inden. Man sad derfor med fornemmelsen af, at det kun var et spørgsmål om tid, før FA 2000 kom foran - og det skete så efter 36 minutters spil, hvor Rasmus Vibe sendte en god bold i dybden til Christopher Grube Jensen.

 

Det virkede som om, at TFC-forsvaret havde styr på den, men værternes keeper Lasse Sømmergaard tøvede alligevel, og så kunne Grube trække uden om ham og trille bolden i mål. Det lå lidt i kortene, at værterne ville blande kortene i anden halvleg, og det gjorde de to.

 

To af holdets største profiler var nemlig bænket for at komme for sent, og da de først kom på banen, fik TFC noget bedre fat i spillet i takt med, at de også var noget mere aggressive end tilfældet var det før pausen. Men gæsternes defensiv stod stærkt, og hvis ikke defensiven fik afværget situationen, tog Jonas Elkjær fra i målet.

 

I den modsatte ende havde Lucas Simonsen en stor chance for at lukke opgøret, men desværre gik hans lob lige forbi mål. I stedet skete det, som ikke måtte ske. I en duel mellem Villads Bache og Yousef Ghani faldt sidstnævnte til jorden.

 

Det lignede film, og ifølge alle blåklædte aktører var det også tilfældet, men desværre hoppede kampens dommer på filmen og dømte straffespark.

 

Det omsatte Alexander Dige sikkert til udligning 1-1, og det åbnede for en hektisk slutfase, hvor begge hold gik efter sejren. Men flere mål faldt der ikke, og dermed kunne FA 2000 nok booke sæsonens første point, men alligevel stå med fornemmelsen af, at det mere var to tabte point end ét vundet.

 

For at gøre ondt værre, fik Michael Jonssen sit andet gule kort i kampens sidste minut, og han står derfor over med karantæne i lørdagens kamp mod Fremad Valby.

 

TFC Odsherred - FA 2000 1-1 (0-1)

0-1 Christopher Grube Jensen (36.)
1-1 Alexander Dige (79., straffe)

BOLD.DK

Copyright © 2009 - FA 2000 - Frederiksberg Alliancen