FA2000, FREDERIKSBERG ALLIANCEN 2000

 

 

SportMaster Frb

 

 

 

SPONSORER 

 

 

 

 

Danish_FB_FindUsOnFacebook-320.png

 

Lovende testkamp i Skovshoved

FA 2000 kom et skridt nærmere sæsonstarten, da man tirsdag aften tabte 3-2 til Skovshoveds bedste mandskab fra 2. division. Det var en både underholdende og velspillet kamp, hvor FA 2000 var en helt ligeværdig modstander for et hold, der om fire dage starter sæsonen i 2. division, og alene det var meget positivt.

 

Første halvleg blev en tempofyldt og fodboldmæssigt glimrende dyst mellem to hold, der inisterede på at spille fodbold langs det i øvrigt meget lækre græstæppe i Skovshoved. Chancer var der ikke voldsomt mange af, men det var interessant at se, hvor godt spillet langs jorden fungerede mod en så stærk modstander.

 

Faktisk var FA 2000 set over hele halvlegen det bedste mandskab, og var også millimeter fra et føringsmål, da Daniel Højlands forsøg fra distancen ramte underkanten af overliggeren. Men bedst som de to hold skulle til pause med 0-0, kom så kampens første mål - og det et meget komisk et af slagsen.

 

Jonas Elkjær stormede ud af sit mål for at cleare en stikning, men for næsen af kom Jesper Rasmussen ind og clearede bolden - uheldigvis endte bolden hos en Skovshoved-spiller, der takkede for gaven og trillede bolden ind i det tomme net. Det var en hård skæbne, men det skulle blive endnu værre efter pausen.

 

For blot et minut inde i halvlegen havde Skovshoved scoret igen - og igen efter en ufarlig situation, der endte med alt for passivt forsvarsspil, så værterne kunne heade 2-0 i kassen og oveni måtte Jonas Elkjær forlade banen småskadet. Ind kom Malik Sharfo, men få minutter efter han kom på banen var den gal igen - og igen var det et stort kommunikationssvigt i de bagerste rækker, der kostede en helt unødvendig scoring.

 

Nu kunne man godt frygte, at det ville gå helt galt for FA 2000, og de næste 10 minutter virkede de på dagen lillaklædte gæster også en smule groggy. Men derefter overtog man igen styringen på kampen, hvor specielt indskiftede Felix Bojlen voldte store problemer for Skovshoved-defensiven.

 

Efter glimrende sammenspil med Kristian Uth, kom han alene igennem midt i halvlegen, men desværre havde Skovshoveds dygtige keeper luret afslutningen. Det havde han ikke med 10 minutter igen, hvor et fremragende angreb igen endte med, at Felix kom igennem, og denne gang lobbede han bolden køligt i kassen til en helt og aldeles fortjent reducering.

 

Herfra stod der FA 2000 på det hele. En velspillende Casper Thygesen kronede et nyt godt angreb ved at tordne bolden på stolpen, inden Oliver Pedersen fik sendt endnu en reducering i kassen - også han gjorde det godt, da han kom ind i front og var med til at gøre det svært for Skovshoved at få afvist FA 2000.

 

Nu lå udligningen mere end i luften, men trods et par ganske hæderlige tilbud lykkedes det for Skovshoved at ride stormen af. Men kan FA 2000 formå at eliminere de store kommunikationsfejl i de bagerste geledder, man så i kampen, ser det endog meget lovende ud, for de fleste andre aspekter i kampen var meget positive!

Skovshoved - FA 2000 3-2 (1-0)
1-0 (43.)
2-0 (46.)

3-0 (51.)
3-1 Felix Bojlen (81.)
3-2 Oliver Pedersen (85.)

BOLD.DK

Copyright © 2009 - FA 2000 - Frederiksberg Alliancen