FA2000, FREDERIKSBERG ALLIANCEN 2000

 

 

 

 

 

SPONSORER 

 

 

 

 

Danish_FB_FindUsOnFacebook-320.png

 

EfterĂĄrets FA Tipskupon er nu klar

Kære Alle

Så er FA 2000 klar med efterårets tipskupon for Danmarksserien Kreds 2. Regler er som altid de samme - de dygtige og heldige vinder/deler 50% af spillepuljen.


FA 2000 spiller 14 kampe i efteråret, men kamp nr. 2 på udebane onsdag d. 15/8 mod TFC Oddsherrede på udebane er taget bort fra kuponen og så har vi igen de 13 kampe, hvor du må bruge 19 tegn for at vinde.


FA 2000 optræder efter en flot 5. plads i sidste turnering som seeded hold. I årets turnering møder vi igen Kastrup Boldklub og Ledøje Smørum Fodbold/seeded fra foråret , mens vi til gengæld spiller mod 7 helt nye modstandere:

B 1908 fra Amager, som missede oprykningen med kun 1 point efter et fantastisk forår 2018, Fremad Valby og TFC Oddsherrede, som begge er med i puljen som seedede hold fra foråret samt Roskilde KFUM, som vandt play Off kampen mod Fredensborg og blev i DS.

 

Sidst men ikke mindst, så skal FA 2000 også møde 3 oprykkerhold, Ishøj IF, Allerød FK og så glæder vi os til kampene mod BK Union, som for første gang har kvalificeret sig til Danmarks 4. højeste række.

Regler for udfyldelse og betaling af tipskuponer femgår nederst på kupon. Ligeledes vil det være muligt at tippe før hjemmekampe på Stadion og der er også muklighed for at hente kuponer på FA - Kontoret hos Laila i administrationens åbningstider. Kuponen kan også downloades her!

Falkene

BOLD.DK

Copyright © 2009 - FA 2000 - Frederiksberg Alliancen