FA2000, FREDERIKSBERG ALLIANCEN 2000

 

 

SportMaster Frb

 

 

 

SPONSORER 

 

 

 

 

Danish_FB_FindUsOnFacebook-320.png

 

Sikker sejr i første træningskamp

Ordet sommerkamp fik en helt ny betydning, da FA 2000 i dag løb på banen til den nye sæsons første træningskamp. Temperaturen sneg sig nemlig over de 32 grader i den bagende middagshede, hvilket gjorde det til en varm affære for spillerne. Den store spænding var der dog ikke i kampen, for FA 2000 vandt en meget sikker sejr på 3-1 over værterne fra Frederikssund.

 

De spiller til dagligt i Sjællandsserien, men havde leveret fine testresultater mod andre hold fra Danmarksserien, hvilket gav mening ud fra de første minutter, hvor Frederikssund kom frem til et par udmærkede muligheder. Men da først Lucas Simonsen efter ni minutter bragte FA 2000 i front, var der tale om fuld kontrol i nærmest resten af kampen, hvor man endda fik givet masser af spilletid til både gamle kendinge og nye ansigter.

 

En af de nye ansigter er Kristian Uth, som er kommet til fra AB. Omkring en halv time inde i kampen sendte han et hjørnespark ind i panden på Oliver Pedersen - han headede uselvisk bolden på tværs til Daniel Højland, som kunne dirigere bolden det sidste stykke over stregen. Der var flere andre gode muligheder for scoringer til gæsterne, mens Frederikssund kun sjældent fik udfordret Malik Sharfo i FA-målet.

 

Efter pausen forsvandt lidt af rytmen fra første halvleg, hvilket blandt andet skyldes de mange udskiftninger, men alle spillere efterlod et positivt indtryk, og der bliver derfor hård konkurrence om at finde vej igennem nåleøjet til startopstillingen til den første kamp. Eneste minus var sådan set et par gevaldigt store afbrændere i halvlegen, hvor enten stolpen eller decideret uskarphed stod i vejen for flere mål.

 

Det lykkedes dog Søren Haustein (ny fra Glostrup) at komme fri til scoring med små 10 minutter igen, og så burde det opgør være helt lukket. På kampens sidste spark lykkedes det dog Frederikssund at reducere efter et par halvhjertede aktioner i defensiven, som bar præg af, at opgøret reelt set var slut.

 

Det skal dog ikke tage noget fra et glimrende testkamp, og spændende bliver det at se den næste testkamp, som er tirsdag på udebane mod Skovshoved fra 2. division.

 

Frederikssund - FA 2000 1-3 (0-2)
0-1 Lucas Simonsen (9.)
0-2 Daniel Højland Nielsen (32.)
0-3 Søren Haustein (82.)

BOLD.DK

Copyright © 2009 - FA 2000 - Frederiksberg Alliancen