FA2000, FREDERIKSBERG ALLIANCEN 2000

 

 

 

 

 

SPONSORER 

 

 

 

 

Danish_FB_FindUsOnFacebook-320.png

 

Super fest for klubbens ĂĄbne seniorhold

Når en perfekt dag skal beskrives, så indeholder den hele tre ting. Glade deltagere, et perfekt arrangement og ikke mindst set med fodbold-øjne - sejre.

 

Kinderægget blev til fulde opfyldt i lørdags. Dagen startede med 1. seniors udekamp mod Fredensborg, der som bekendt blev vundet 1-2, hvilket sikrede os den vigtige 5. plads i årets Danmarksserie pulje 1. Netop 5. pladsen giver en bedre seedning, så vi blandt andet får en ekstra hjemmekamp.

 

Efterfølgende var der dømt grill-buffet på Frederiksberg-hallernes terrasse, hvor der blev servere kylling, kalv og gris fra grillen, med lækkert tilbehør. Nogenlunde samtidig startede kampen Danmark - Peru, som vi kunne se på storskærm, mens grill-maden blev skyllet ned, med kølige dråber.

 

Herrelandsholdet gav sig selv og os en super start på VM, et godt spillende Peru blev med en del besvær besejret 1-0.

 

Aftenes næste indslag var tildelingen af priserne årets spiller på 1. og 2. senior. På 1. senior gik prisen til Jesper Rasmussen, og på 2. holdet gik prisen til Oskar Dario Olrik Benkjer. Tillykke til de dygtige prismodtagere!

 

Så var der naturligvis en hyldest til vores allesammen Jørgen Juul Nielsen, klubbens ældste medlem, der den 23. juni kan fejre sin 96 års fødselsdag. 

 

Aftens ekstranummer var det altid festlige 3. senior. Den gode Martin Fugmann huskede os på at hylde 3. senior for at vinde serie 2 meget overbevisende med kun et enkelt knebent nederlag. Tillykke til de glade drenge.

 

FA 2000 takker Erhvervsklubben, som var dagens værter, samt den allesteds nærværende formand Jan Busk, for at få arrangementet vel gennemført. Samtidig vil vi ønske alle FA 2000´s medlemmer en rigtig god sommer!

 

Der er masser af billeder på vores Facebookside, som kan ses her!

 

De bedste hilsner

 

Redaktionen

BOLD.DK

Copyright © 2009 - FA 2000 - Frederiksberg Alliancen