FA2000, FREDERIKSBERG ALLIANCEN 2000

 

 

 

 

 

SPONSORER 

 

 

 

 

Danish_FB_FindUsOnFacebook-320.png

 

Falkene fløj højt over Fredensborg

FA 2000 skulle på langfart til Fredensborg for at spille sæsonens sidste kamp. Der var en seedning til den kommende sæsons Danmarksserie på spil, og mandag formiddag skulle den vise sig at være ret så væsentlig.

 

Med i bussen til det nordsjællandske var både erhvervsklubbens og Falkene, som til hver eneste hjemmekamp sørger for godt humør og velsmagende pølser og bøfsandwich. Denne dag havde Grill Bill og kompagni ladet grillen blive hjemme, men det gode humør var med i bussen, og i takt med antallet af forfriskninger blev humøret ikke mindre.

 

Derfor var det en flok glade FA-supportere, som kunne stille sig til rette ved kunstbanen i Fredensborg, og de blev ikke skuffede. De blåklædte vandt nemlig med 2-1 og sikrede dermed femtepladsen efter en kamp, som var mere dramatisk end den var velspillet.

 

FA 2000 kom bedst fra land med et par chancer i kampens indledning, og allerede efter 12 minutter betød det da også en føring ved Lucas Simonsen, som stille og roligt kunne trille føringen i hus efter Oliver Pedersen uselvisk havde spillet ham fri.

 

Skulle man tro, at det gav ro på butikken, så skulle man tro om. Fredensborg overtog nu spillet, og seks minutter efter målet fik Fredensborg så spillets største chance. Jonas Elkjær kom først på en høj bold ind i feltet og boksede den væk, men mens spillet kørte videre, stod linjedommeren og flagede.

 

Måske synes han lige, at han skulle være en del af kampen, for han fik overbevist om, at Jonas Elkjær havde lavet straffespark i sin aktion, hvor han tydeligt når bolden først og til alles undren valgte dommeren at følge det absurde råd fra sin linjedommer om at dømme straffespark.

 

Der var dog en højere retfærdighed til, for Jonas Elkjær hev en klasseredning frem og parerede forsøget. Herefter måtte han ud i et par yderligere store redninger samt have hjælp fra overliggeren for at holde Fredensborg fra scoring, indtil det så gik galt efter 37 minutter.

 

Her kom Nicolai Andersen nemlig først på et indlæg, og så var der udlignet til 1-1. Det var også stillingen efter de første 45 minutter, hvor de to hold havde hver deres gode periode.

 

Anden halvleg kunne ikke starte bedre set med FA-briller. Karl Johan Teigland kunne nemlig prikke bolden forbi en fremstormende Fredensborg-keeper Nicky Antonsen og lige præcis også over stregen, selv om en af værternes forsvarere febrilsk prøvede at få reddet forsøget.

 

For Fredensborg handlede det om selve overlevelsen i Danmarksserien, og de prøvede desperat at få sat et pres ind. Men de blåklædte forsvarede sig heroisk, og når forsvaret så var prisgivet, viste Jonas Elkjær endnu engang voldsom høj klasse inde på stregen.

 

Helt hektisk blev det de sidste 10 minutter, hvor Villads Bache måtte humpe ud med en skade efter den sidste udskiftning var taget, men de sidste 10 kæmpede de tre point hjem til femtepladsen og dermed den næsthøjeste placering i klubbens historie!

 

Fredensborg - FA 2000 1-2 (0-1)

0-1 Lucas Simonsen (12.)

1-1 Nicolai Andersen (37.)

1-2 Karl Johan Teigland (47.)

BOLD.DK

Copyright © 2009 - FA 2000 - Frederiksberg Alliancen