FA2000, FREDERIKSBERG ALLIANCEN 2000

 

 

SportMaster Frb

 

 

 

SPONSORER 

 

 

 

 

Danish_FB_FindUsOnFacebook-320.png

 

Sort minut kostede dyrt i sommervarmen

Der var både godt og dårligt nyt efter denne runde i Danmarksserien for FA 2000. Den gode nyhed var, at man med næsten 100 procent sikkerhed bliver oppe i rækken i og med, at Stenløse skal vinde med 14-0 i sidste runde for at det kan gå galt, og det sker trods alt ikke.

 

Den dårlige nyhed var, at efter en ellers lovende start på kampen endte de blåklædte med at tabe med 1-2 til Kastrup, og det kunne man som sådan ikke indvende det helt store imod. Det var en relativt chancefattig første halvleg.

 

Første store tilbud faldt til Daniel Højland, men desværre gik afslutningen lige forbi mål. I den anden kom Kastrup ikke frem til det vilde - de fik dog bolden i nettet efter 24 minutter, men målet blev korrekt annulleret for hands.

 

FA 2000 spillede dog bedst i denne periode, og derfor var det langt fra ufortjent, at det blev 1-0. Målet var dog af den kuriøse slags, for bolden bliver nærmest sparket ind på Lucas Simonsens ben, inden den sprang ind over stregen.

 

Dermed var Kastrup tvunget til at tage initiativet, og de blev mere og mere nærgående, som halvlegen skred frem. Udlignet fik de også, da en dødbold blev snittet utageligt ind bag Jonas Elkjær i målet, og blot et minut senere var den så gal igen.

 

En utilgivelig pasning centralt i banen blev opsnappet af Kastrup, som efter et par fikse kombinationer endte med frit skud til Jannik Zimling. Det skud var både og velplaceret, så hvad der lignede en FA 2000-føring ved pausen, var nu det helt modsatte.

 

Man kunne håbe på en trodsreaktion efter pausen, men den kom aldrig. Udefra lignede det, at Kastrup bare ville det mere end de blåklædte, og uden at de som sådan spillede godt, havde gæsterne godt styr på det, mens FA 2000 traf alt for mange dårlige beslutninger på den sidste tredjedel af banen.

 

Det blev dog til et par enkelte nærgående forsøg og et annulleret mål mod slutningen, men det annullerede mål var set udefra korrekt nok, og som sådan stod man med en fornemmelse af, at Kastrups sejr var fortjent.

 

Heldigvis er der en sidste kamp for holdet til at snuppe tre point og dermed sikre den femteplads, som både giver seedning og ekstra hjemmekamp i den kommende sæson.

 

FA 2000 - Kastrup 1-2 (1-2)

1-0 Lucas Simonsen (28.)
1-1 ukendt (44.)
1-2 Jannik Zimling (45.)

Foto: kastrupboldklub.dk

BOLD.DK

Copyright © 2009 - FA 2000 - Frederiksberg Alliancen