FA2000, FREDERIKSBERG ALLIANCEN 2000

 

 

SportMaster Frb

 

 

 

SPONSORER 

 

 

 

 

Danish_FB_FindUsOnFacebook-320.png

 

God indsats, men løb tør til sidst

For anden søndag i træk, måtte Tifosi-bussen igen på udebanebesøg. Denne gang gæstede vi SuRi-park i Holbæk, et hyggeligt stadion med atmosfære.

 

FA 2000 starter, som så mange gange før her i foråret, kampen godt, og har optræk til flere scorings muligheder, men skarpheden er der ikke helt.

 

Den var der til gengæld efter 30 minutter hos Holbæk, der bringer sig på 1-0 ved Torbjørn Billeskov, som senere i kampen skulle vise sig som den helt store bøddel i forhold til FA 2000.

 

At FA 2000 skulle få scoret i de sidste 15 minutter af halvlegen, var der ikke meget der tydede på, men i 41. minut sender Lucas Simonsen, et ikke voldsomt hårdt skud afsted lidt uden for feltet, bolden hopper måske en smule skævt på den knastørre bane, under alle omstændigheder snyder den fuldstændig Holbæk keeperen. Så da halvlegen fløjtes af, er det stadig et FA hold, med optimismen i behold.

 

2. halvleg skulle vises sig som noget af en ørkenvandring for FA 2000, der blev spillet og kæmpet, men lige lidt hjalp det, Holbæk var bare lidt hurtigere i tanke og handling når de skulle spille sig igennem. Torbjørn Billseskov fuldender dagen med et hattrick, da han i fortsættelse af scoringen i første halvleg, yderligere scorer i 62. og 87. minut, inden Malte Sjørslev kunne afslutte kampen med scoringen til 4-1.

 

Der er ikke så meget at sige til kampens resultat, det var en meget varm dag, og den ihærdige indsats i specielt starten af kampen havde måske tappet FA spillerne for mere energi end ventet.

 

Der er på Holbæks hjemmeside, også et kort referat, og mange flotte billeder, som kan ses via dette link.

 

Næste kamp er på hjemmebane på lørdag kl. 13:45, hvor vi møder Kastrup Bk.
Håber vi ses!

 

Kampfakta:
90. minut 4-1 Malte Sjørslev
87. minut 3-1 Torbjørn Billeskov
62. minut 2-1 Torbjørn Billeskov
41. minut 1-1 Lucas Simonsen
29. minut 1-0 Torbjørn Billeskov

 

Redaktionen

 

BOLD.DK

Copyright © 2009 - FA 2000 - Frederiksberg Alliancen