FA2000, FREDERIKSBERG ALLIANCEN 2000

 

 

SportMaster Frb

 

 

 

SPONSORER 

 

 

 

 

Danish_FB_FindUsOnFacebook-320.png

 

Bisættelsen af Kim Olsen

Kims bisættelse foregår fra Flintholm Kirke fredag d. 8/6 kl. 11:00.

En stor tak for alle hilsnerne og de smukke ord, som har været en stor hjælp i denne svære tid.

På familiens vegne
Flemming og Anette

 

 

----------------------------------------------------------------

Mindeord skrevet af Formand Jan Busk:

 

Det er med sorg, at FA 2000 har modtaget meddelelsen om at fodboldspiller, træner m.m i FA 2000, Kim Olsens alt for tidlige bortgang i sidste uge. Kim Olsen har altid dyrket sin fodbold i og omkring Frederiksberghallerne siden opstarten i Boldklubben Dalgas i 1980 `erne. Kim har også spillet fodbold i FKIF og var som aktiv med fra FA 2000`s spæde start for godt 18 år siden.

 

Udover selv at aktivt deltage på diverse hold i FA 2000, så brugte Kim også tiden til at uddanne sig som træner og bestod adskillige kurser. Kim startede igennem årene mange ungdomshold op fra deres begyndelse i FA 2000 og de mange spillere bar præg af Kims umådelige energiske og sportslige indsats for at gøre holdene til en fasttømret enhed. Uden tøven startede Kim igen nye hold op i FA 2000 for senere at overlevere dem til andre trænere og det betød intet om det var på Nandrupsvej eller på Jens Jessens Vej.

 

Kim var altid vel forberedt og bragte bolde, materialer m.m fra Frederiksberghallen og over til de træningsområder, som FA 2000 er i besiddelse af. Kim var et velset og yndet medlem af FA 2000 og havde altid et smil eller en god historie i ærmet, de mange gange vi mødtes i klubben eller på terrassen , hvor vi ofte nød en kold øl i hinandens selskab. Ligeleds var Kim altid parat til at give en hånd med i stort set samtlige frivillige tiltag der er skabt i FA 2000. Om det var ekstra hjælp til vores stævner eller som ekstra hjælp til Falkene, så kunne du altid spørge Kim, som var klar når du havde brug for ham. Stod et hold og manglede en dommer til kampene i diverse ungdomskampe, så tilbød Kim straks sin hjælp og så blev kampene afviklet til alles glæde.

 

Fodbolden var Kims liv og fodbolden har mistet en stor personlighed ved Kims alt for tidligere bortgang fra denne verden. Du gjorde en forskel i FA 2000 og du er allerede savnet.

Tak for alt Kim Olsen

FA 2000

BOLD.DK

Copyright © 2009 - FA 2000 - Frederiksberg Alliancen