FA2000, FREDERIKSBERG ALLIANCEN 2000

 

 

SportMaster Frb

 

 

 

SPONSORER 

 

 

 

 

Danish_FB_FindUsOnFacebook-320.png

 

Flot comeback i nøglekampen

Det var lidt af en nøglekamp for FA 2000 lørdag eftermiddag mod Stenløse. Med en sejr kunne man næsten sende nedrykningsspøgelset på ferie for denne omgang, mens et nederlag ville betyde fire gyserkampe for at sikre endnu en sæson i Danmarksserien.

 

Heldigvis blev det sidstnævnte, for FA 2000 sikrede sig nemlig en sejr på 3-1 i en fodboldkamp, hvor anden halvleg var betydeligt mere underholdende end den første.

 

Taastrup havde i sidste uge held med at stille sig dybt mod de blåklædte, og den taktik virkede Stenløse til at prøve at kopiere. Og det med ganske stort held, for nok havde FA 2000 bolden meget i første halvleg, men for alvor farligt blev det ikke.

 

Den sidste skarphed eller berøring manglede lige, og derfor endte første halvlegs største chance faktisk med at falde til Stenløse, der dog brændte fra nært hold. Var første halvleg en mindre ørkenvandring, skulle anden halvleg blive det stik modsatte.

 

Godt fem minutter inde i anden halvleg kom gæsterne nemlig foran efter en dødbold, som blev smidt ind i feltet og her fik en Stenløse-spiller sendt bolden over stregen - der var tvivl om, hvorvidt målet var godkendt, men efter en samtale med linjedommeren fik målet lov at stå.

 

Om det var hvad der skulle til for at tænde FA 2000 skal være usagt, men herfra var de blåklædte meget farligere.

 

Bare to minutter efter scoringen havde Karl Johan Teigland en stor chance, og yderligere to minutter senere kom udligningen så. Michael Jonssen sendte et perfekt frispark ind i panden på Nikolaj Gjettermann, som med et hårdt og præcist hovedstød lige akkurat fik sendt bolden over stregen, inden en Stenløse-spiller kunne cleare den.

 

Det fik dog ikke gæsterne til at miste modet og kort efter 1-1 målet var de forbavsende tæt på med et forsøg på stolpen - de store chancer kom som perler på en snor, og det næste mål virkede ikke langt væk. Det var det da heller ikke, for efter 62 minutter blev der sendt en bold i dybden til Oliver Pedersen.

 

Stenløses målmand ville ud og cleare bolden, men mistimede sit indgreb fuldstændig, og Oliver kunne fra 35 meter sende bolden i det tomme mål. Man kunne tro, at det måske kunne skabe ro på butikken, men nej. Minuttet efter føringsmålet fik Stenløse nemlig en ny kæmpemulighed for at udligne, men høvlede det store tilbud på overliggeren.

 

Det var lige som om, at den afbrænder fik gassen til at gå ud af gæsternes ballon. FA 2000 var nu klart farligere på omstillingerne, end Stenløse var i deres spil, og efter et par store afbrændere af hjemmeholdet kunne Felix Bojlen trille sejrsmålet ind på Villads Baches energiske forarbejde.

 

Herfra var der ikke mere i Stenløse, men trods et par muligheder af de helt store til FA 2000 forblev scoren på 3-1. Det var dog også alt rigeligt til at slå et pænt hul til de nederste pladser!

 

FA 2000 - Stenløse 3-1 (0-0)
0-1 Mikkel Ørting (53.)
1-1 Nikolaj Gjettermann (56.)
2-1 Oliver Pedersen (62.)
3-1 Felix Bojlen (75.)

BOLD.DK

Copyright © 2009 - FA 2000 - Frederiksberg Alliancen