FA2000, FREDERIKSBERG ALLIANCEN 2000

 

 

SportMaster Frb

 

 

 

SPONSORER 

 

 

 

 

Danish_FB_FindUsOnFacebook-320.png

 

Ludo slĂĄet hjem af de blĂĄ brikker

Vejen til Parken er lang, og her kun et par uger efter finalen i DBU Pokalen, trådte FA 2000 ind i den kommende sæsons turnering. Som Danmarksserie-hold skal man igennem kvalifikation til hovedrunden, og første opgave var FC Ludo fra serie 3.

 

Ikke overraskende havde FA 2000 valgt de blå brikker i Ludo-spillet, og de skulle vise sig ganske effektive - for FC Ludo blev slået hjem med hele 12-0.

 

Ludo havde valgt de sorte brikker (lidt overraskende i og med der normalt ikke er sorte brikker i Ludo), og de sortklædte værter prøvede med et optimistisk udlæg at skabe overraskelsen. Men nok havde Ludo et par fine tekniske spillere imellem, men i tempo, boldomgang og fysik var der lysår til forskel på de to hold, og det tog da heller ikke mange minutter, før det lignede ren powerplay.

 

Der skulle dog gå 12 minutter, før Christopher Grube fik prikket hul på bylden med en knastør flad afslutning forbi Ludo-holdets globus på dagen - uden flere store refleksredninger fra keeperen havde Ludo nemlig tabt noget større end tilfældet blev. Den absolut sidste rest af spænding røg ud af opgøret, da Anton Gustavsen øgede til 2-0, inden Danny Andersen afsluttede et mønsterangreb ved at heade bolden ind til 3-0.

 

Ludo var sjældne gæster på FA-banehalvdelen, men de fik faktisk en stor chance for at score, da en tilfældig bold havnede hos en Ludo-spiller efter hjørnespark. Forsøget blev dog høvlet over mål, og tættere på kom Ludo aldrig på en scoring.

 

I stedet blev FA 2000 ved med at være disciplinerede og øvede angrebsmønstre med henblik på de afgørende kampe i Danmarksserien. Det gav flere flotte mål, men så også nogle absurd store afbrændere, hvor der enten blev afsluttet for slattent eller også skulle man lige spille chancen lidt større, inden den så løb ud i sandet.

 

Retfærdigvis skal det siges, at det også kan være svært at bevare fokus, når forskellen mellem de to hold er så stor, som tilfældet var denne onsdag, og derfor var det overordnet set en meget professionel præstation, hvor der blev spillet god fodbold, og det meste af kampen foregik i god ro og orden. Der blev også givet debut til U19-profilen Laurits Gabriel Søe, og han leverede et lovende indhop og fik fortjent anerkendende ros.

 

Festlighederne sluttede med et flot hovedstødsmål af Nikolaj Gjettermann efter et lige så flot hjørnespark af Anton, inden Oliver Pedersen lukkede og slukkede kort før tid med et af karrierens nemmeste mål. Dermed sluttede Ludo-spillet for denne omgang og FA 2000 kom et skridt videre mod Parken!

 

FC Ludo - FA 2000 0-12 (0-6)
0-1 Christopher Grube Jensen (12.)
0-2 Anton Gustavsen (16.)
0-3 Danny Andersen (34.)
0-4 Nicklas Højland Nielsen (37.)
0-5 Danny Andersen (38.)
0-6 Matthias Andersen (43.)
0-7 Oliver Pedersen (59.)
0-8 Michael Jonssen (66.)
0-9 Christopher Grube Jensen (71.)
0-10 Michael Jonssen (74.)
0-11 Nikolaj Gjettermann (87.)
0-12 Oliver Pedersen (88.)

BOLD.DK

Copyright © 2009 - FA 2000 - Frederiksberg Alliancen