FA2000, FREDERIKSBERG ALLIANCEN 2000

 

 

 

 

 

SPONSORER 

 

 

 

 

Danish_FB_FindUsOnFacebook-320.png

 

Ærgerligt tyveri i Taastrup

FA 2000 kunne tage et kæmpestort skridt i retning af at forblive i Danmarksserien og kigge mod top fem med en sejr i Taastrup. Sådan skulle det desværre ikke gå, for da kampen var slut, endte det hele med en sejr på 1-0 til værterne.

 

Det må siges at være et af de største tyverier i årets Danmarksserie, for dels var FA 2000 dominerende fra start til slut, og dels var kampens enlige mål en decideret foræring fra kampens dommer. Fra første fløjt satte FA 2000 sig tungt på begivenhederne, men det var bare en af de dage, hvor bolden ikke ville ind.

 

Allerede få minutter inde i kampen kom den første store chance, men den blev desværre misbrugt, og sådan fortsatte det. Taastrup måtte i første halvleg redde bolden på stregen og blokere afslutninger i ellers oplagte scoringspositioner, hvis det da ikke var for de blåklædtes ubeslutsomhed i feltet.

 

For hvor kombinationerne ude på banen flød, var det for ofte, at man i ellers gode positioner lige skulle spille chancen lidt større, og her havde det klart været at foretrække med hårde afslutninger. Det er såmænd ikke fordi, at vi ikke vil nævne Taastrups muligheder, men der var ikke en eneste farlig afslutning på mål i kampens 90 minutter.

 

Den ellers farlige Tonni Adamsen gjorde sig kun bemærket kort inde i en anden halvleg med en forfærdelig tackling, som ved mange andre dommere havde givet et rødt kort, men Adamsen slap med gult i denne omgang.

 

Trykket fra FA 2000 var ikke helt så udtalt efter pausen, men stadig var de blåklædte i total kontrol med begivenhederne, og Michael Jonssen havde bud efter sejrsmålet med et fremragende langskud, som lige så flot blev reddet af Taastrups suverænt bedste i form af målmand Lucas Ivik.

 

I stedet kom afgørelsen så tre minutter før tid på et kollektivt solstik fra dommertrioen. En høj og ufarlig lang bold frem endte med, at Jonas Elkjær gik op for at gribe bolden.

 

Taastrups Mickey Mikander kom i et presløb og ville forsøge at genere Jonas Elkjær, hvilket lykkedes ganske godt, da han i sit forsøg på at nå bolden ramte Jonas Elkjærs arm, så han tabte bolden. Men i stedet for det åbenlyse frispark, kunne Mickey Mikander trille bolden i det tomme mål til hvad der må tendere årets tyveri i Danmarksserien.

 

Det er Taastrup helt sikkert ligeglade med, mens det for de blåklædte gælder om at rejse sig hurtigt og trods alt huske på, at en præstation som denne i ni ud af 10 tilfælde vil række til point i en kamp som denne.

 

Taastrup - FA 2000 1-0 (0-0)
1-0 Mickey Mikander (87.)

BOLD.DK

Copyright © 2009 - FA 2000 - Frederiksberg Alliancen