FA2000, FREDERIKSBERG ALLIANCEN 2000

 

 

SportMaster Frb

 

 

 

SPONSORER 

 

 

 

 

Danish_FB_FindUsOnFacebook-320.png

 

Suveræn start knækkede bundholdet

FA 2000 har for alvor fået skudt foråret i gang. Lørdag blev det 3-2 over bundholdet Karlslunde og dermed sejr nummer tre i de seneste fire kampe, hvilket sender de blåklædte op på femtepladsen i rækken.

 

Sejren kan der absolut intet indvendes imod, for i første halvleg var forskellen på de to hold enormt stor. Den blev noget mere udlignet i anden halvleg, hvor FA 2000 blev for passive, men det hele endte altså med tre point. Fra nærmest første fløjt blev Karlslunde sat under et massivt tryk.

 

Presspillet fungerede perfekt, og gæsterne havde vel ikke fem sammenhængende afleveringer de første 30 minutter. FA 2000 havde til gengæld chancer i massevis. Først forsømte Felix Bojlen at spille på tværs og måtte se sin afslutning reddet efter cirka et kvarter, kort efter ramte en velspillende Oliver Pedersen underkanten af overliggeren, inden det forløsende mål så endelig kom.

 

En flot bold i dybden blev spillet på tværs til en fremstormende Oliver Pedersen, der kunne sende bolden ind til et meget fortjent føring på 1-0. Men målet fik ikke værterne til at gå ned i tempo - tværtimod. Kort efter scoringen var det Villads Baches tur til at ramme den nederste del af overliggeren, inden riposten så ramte stolpen, og efter 36 minutter stod målrammen så i vejen for fjerde gang i kampen.

 

Det er altid den store diskussion om Karlslunde var dårlige, eller om de blev gjort dårlige - bedømt på holdets tætte kampe indtil videre i dette forår kunne pilen godt pege i retning af det sidste, og eneste minus var sådan set, at kampen ikke for længst var afgjort efter de første 45 minutter.

 

Hvor første halvleg var noget nær perfekt, så var anden halvleg det stik modsatte. Om det var manglende kræfter skal være usagt, men presspillet sad slet ikke i skabet i anden halvleg og så var det også tydeligt, at Karlslunde kom ud med en helt anden energi end i første halvleg.

 

Alligevel blev det de blåklædte, som efter 59 minutter kunne udbygge føringen - en glimrende bold i dybden sendte Felix Bojlen alene med gæsternes keeper, og her svigtede det unge talent ikke. Han har i den grad grebet chancen i de to seneste kampe og kronede denne gang indsatsen med en scoring.

 

Så skulle man tro, at den ged var barberet, men dér havde man gjort regning uden indskiftede Rasmus Gehlsen. Efter meget passivt forsvarsspil i venstre side hos FA 2000 endte bolden nemlig hos ham kort efter 2-0 målet, og han kunne sende reduceringen ind og dermed i den grad tænde håbet om point hos de trængte gæster.

 

Herefter lå kampen og bølgede. Karlslunde kom nu med masser af tro på tingene, men satsningen gav også gevaldige huller bagude, og FA 2000 fik et par chancer af de store for at lukke opgøret - desværre uden den nødvendige skarphed, indtil Matthias Andersen løb til baglinjen og smækkede et perfekt indlæg ind i brystkassen på Lucas Simonsen, der kunne score et af karrierens lettere scoringer.

 

Den underholdende fodboldkamp var dog langt fra overstået. Igen slog Karlslunde til kort efter en FA-scoring - denne gang efter hjørnespark, hvor den tårnhøje anfører Sebastian Hansen headede bolden helt op i målhjørnet utageligt for Jonas Elkjær.

 

Så bredte panikken sig for alvor, og slutfasen blev ren overlevelse. Karlslunde fik faktisk en kæmpechance kort før tid, men her viste Jonas Elkjær klassen og snuppede den store chance og sørgede dermed for, at de tre point blev på Frederiksberg!

 

FA 2000 - Karlslunde 3-2 (1-0)
1-0 Oliver Pedersen (27.)
2-0 Felix Bojlen (59.)
2-1 Rasmus Gehlsen (60.)
3-1 Lucas Simonsen (79.)
3-2 Sebastian Hansen (82.)

BOLD.DK

Copyright © 2009 - FA 2000 - Frederiksberg Alliancen