FA2000, FREDERIKSBERG ALLIANCEN 2000

 

 

SportMaster Frb

 

 

 

SPONSORER 

 

 

 

 

Danish_FB_FindUsOnFacebook-320.png

 

Skøn sejr over efterårets onde ånd

Efterårets store lavpunkt var uden sammenligning 2-7 mod Ledøje/Smørum. En sort kulmination på en periode, hvor nærmest intet gik FA 2000-vejen - og netop derfor var det mere end passende, at forårets store højdepunkt indtil videre kom mod samme modstander.

 

Helt fortjent kunne FA 2000 nemlig rejse hjem med tre point efter en sejr på 2-0 - hvor der både periodevist var glimrende spil, men hele vejen var en fantastisk vilje og indstilling og den slags når man langt med i fodbold.

 

Føjer vi så til, at det var første sejr på udebane i et halvt år, kunne det næsten ikke være bedre - den seneste sejr var over Herlev, og eneste målscorer fra den kamp på holdet i lørdags var såmænd Christopher Grube Jensen, som lavede Herlevs enlige mål i den kamp inden vinterens skifte til FA 2000.

 

Efter de to første møder stod det klart, at Ledøje/Smørum er et meget stærkt hold på bolden, men at de til tider er så insisterende i deres måde at gøre tingene på, at de er til at presse til at lave fejl. Derfor var der lagt an til et højt pres med masser af energi fra første fløjt, og det var åbenlyst ikke, hvad værterne forventede.

 

Der stod FA 2000 på langt det meste i kampens indledning, og der havde allerede været bud efter Ledøje-målet et par gange, da Oliver Pedersen bragte de blåklædte i front. Et hjørnespark blev sendt ind i feltet, og efter et par returer kunne han sparke bolden i nettet til en ganske fortjent føring.

 

Både spillet og det høje pres var noget af det bedste set i sæsonen, men desværre virkede målet til at vække det slumrende hjemmehold. Resten af halvlegen var det nemlig Ledøje, som overtog taktstokken med de mange dygtige boldspillere, men heldigvis for FA 2000 havde man Jonas Elkjær i målet. Han har været plaget af skader i sin tid i klubben, men virker nu til at have fundet niveauet - og hvilket niveau.

 

Først snuppede han på mageløs vis en friløber fra Mathias Gransee, dernæst var det rækkens topscorer Emil Scott, der måtte se sit gode forsøg pareret af Jonas Elkjær, inden han kronede det med hvad der kan tendere årets redning i Danmarksserien.

 

I Emil Kjærsgaard har Ledøje en spiller med et vidunderligt venstreben, som han tordnede et frispark utageligt op i krogen efter 36 minutter - hvis altså ikke Jonas Elkjær kom flyvende og med en hånd fik reddet forsøget til hjørnespark. Ledøje-bænken måbede, og den redning fik lidt af gassen til at gå af Ledøjes pres.

 

Faktisk var det FA 2000, der med to store chancer burde have udbygget føringen - først fik en ellers velspillende Felix Bojlen en friløber, som strandede på Ledøjes målmand Lasse Gram, inden Oliver Pedersen må se sit ellers glimrende hovedstød blive reddet ud på indersiden af stolpen af Lasse Gram.

 

En hæsblæsende halvleg var forbi, hvor kun to store målmandspræstationer holdt scoren nede. Så skulle man tro, at der var lagt op til et brag af en anden halvleg, men den blev langt fra så chancerig som den første.

 

FA 2000 havde nemlig langt bedre succes med det lave pres end i de første 45 minutter, og udover en brændt friløber af Mathias Gransee var det ikke alverden, hvad Ledøje kom frem til trods for, at de havde bolden meget.

 

I den anden ende var der stadig masser af bid i de blåklædte, og Oliver Pedersen var millimeter fra at øge føringen, inden han så rent faktisk gjorde det med en perle af et mål efter 65 minutter.

 

Først en kølig berøring, inden bolden blev sendt helt op i det ene målhjørne uden chance for Lasse Gram i Ledøje-målet og dermed reelt set afgørelsen på kampen - selv om Ledøje havde optræk til flere store muligheder, formåede FA 2000 at ride stormen af og sikre sig tre skønne point.

 

For at understrege præstationen, var det første gang i 18 kampe, at Ledøje gik fra banen uden at score, hvilket endda inkluderer en pokalkamp mod Superligaens førerhold fra Brøndby, og dermed kunne de blåklædte ikke ønske sig et bedre udgangspunkt før de tre nøglekampe for at sikre eksistensen i Danmarksserien!

 

Ledøje/Smørum - FA 2000 0-2 (0-1)
0-1 Oliver Pedersen (16.)
0-2 Oliver Pedersen (65.)

BOLD.DK

Copyright © 2009 - FA 2000 - Frederiksberg Alliancen