FA2000, FREDERIKSBERG ALLIANCEN 2000

 

 

SportMaster Frb

 

 

 

SPONSORER 

 

 

 

 

Danish_FB_FindUsOnFacebook-320.png

 

Store afbrændere blev dyre mod Herlev

Det blev en både afvekslende og til tider velspillet kamp, da topholdet Herlev kiggede forbi Frederiksberg lørdag eftermiddag. Desværre for FA 2000 endte det hele med en sejr til gæsterne på 2-1, men specielt i første halvleg var de blåklædte godt med, og kun stor uskarphed i feltet kostede et ellers fortjent føringsmål i de første 45 minutter.

 

For i den første halve time af kampen så man noget af det bedste FA-spil i dette forår. Flere gode angreb bølgede ned mod Herlev-målet, og første store chance kom efter et kvarters tid, hvor et mønsterangreb endte med en tværpasning til Oliver Pedersen. Den tidligere Herlev-spiller havde dog ikke held med at score i den ellers frie position i feltet, da Herlev-keeperen flot klarede forsøget.

 

Ikke lang tid efter skulle der dog komme en endnu større chance til FA 2000. Et kæmpe koks i Herlev-forsvaret endte med, at Oliver Pedersen igen var helt alene med Herlevs keeper - denne gang forsøgte han med en afslutning igennem benene på målmanden, men desværre sneg bolden sig lige uden om den ene målstolpe. To chancer af de helt store - men stadig ingen mål i kampen.

 

Herlev er et godt hold med mange individualister og det kunne man nemt få øje på. De havde også deres chancer, men det var stadig FA 2000, der kom frem til de største tilbud, og igen efter et fornemt angreb endte bolden hos Christopher Grube efter omkring 30 minutters spilletid, men heller ikke her var der held i sprøjten, da også den afslutning sneg sig forbi målstolpen.

 

Et klassisk mundheld i fodbold er, at man skal score i sine gode perioder. Det gjaldt i den grad også for de blåklædte i denne kamp, for straffen for de mange brændte chancer faldt kort før pausen. Jonas Elkjær havde ellers leveret en glimrende redning på et farligt Herlev-forsøg, men på det efterfølgende hjørnespark kunne Jacob Østbjerg bugsere bolden i kassen til 0-1.

 

Mål ændrer fodboldkampe og det blev også tilfældet hér. FA 2000 var rystede af scoringen, og i det første kvarter af anden halvleg må man retfærdigvis sige, at der stod Herlev på langt det meste. De kom også med i klubben for gigantiske afbrændere, da en Herlev-angriber på forunderlig formåede at skyde over mål fra to meters afstand uden målmand, og et mål mere lå og lurede til gæsterne.

 

Det kom også, da den fodrappe tekniker Matin Al Atlassi drev gæk med FA-forsvaret og køligt lagde bolden over i det lange hjørne til hvad der lignede kampens afgørelse. Men til de blåklædtes ros udeblev det frygtede sammenbrud. I stedet fik FA 2000 arbejdet sig tilbage i kampen, og Karl Johan Teigland kom igennem til en stor chance, der dog desværre løb ud i sandet.

 

Spænding fik vi dog i kampen, da indskiftede Danny Andersen med omkring 10 minutter igen tordnede en løs bold i kassen til 1-2, og nu lugtede hjemmeholdet både blod og point. Desværre kom der hele to skader i slutfasen efter de sidste indskiftninger var brugt, og derfor blev det sidste og afgørende pres ikke intensivt nok til, at gæsternes sejr kom i farezonen.

 

FA 2000 - Herlev 1-2 (0-1)
0-1 Jacob Østbjerg Jørgensen (41.)
0-2 Matin Al Atlassi (58.)
1-2 Danny Andersen (80.)

BOLD.DK

Copyright © 2009 - FA 2000 - Frederiksberg Alliancen