FA2000, FREDERIKSBERG ALLIANCEN 2000

 

 

SportMaster Frb

 

 

 

SPONSORER 

 

 

 

 

Danish_FB_FindUsOnFacebook-320.png

 

Solid indsats gav 3 point mod Fredensborg

Lørdagens opgør i Frederiksberg Idrætspark mellem FA 2000 og Fredensborg BI vil ikke gå over i historien, som en af de største fodboldmæssige oplevelser, men hvad kampen måske manglede i kvalitet, havde den bestemt i intensitet og nerve. At hjemmeholdet så løb med sejren på 3 - 0 skyldtes scoringer på vigtige tidspunkter og lidt held i de rigtige situationer. Kampen blev spillet i et ok tempo og med en flirt af sjældent set fairness fra begge mandskaber. Fredensborg, der havde opnået 7 point i de 3 første kampe, kunne med en sejr bringe sig tæt på top 5 og FA 2000, kun 1 point i de 3 første kampe, kunne med ditto bringe større afstand til de formentlig 2 nedrykningspladser.


De første 45 minutter blev et studie i omstillinger, hvor udeholdet allerede efter 7 minutter bragede et flot langskud op på overliggeren, uden chance for den debuterende FA - keeper Jonas Elkær, og det gav Fredensborg selvtillid. De efterfølgende minutter forsøgte FBI med højt pres og fint pasningsspil, der dog kun i få situationer bragte ubalance i det solide FA - forsvar. Modsat havde hjemmeholdet en stor scoringschance, der desværre blev afværget af en misforståelse mellem 2 FA - spillere og sådan vejrede kampen i sin eget niveau med glimrende spil ude på grønsværen og for tilskuerne lidt for få chancer. Ingen havde indvendt noget mod en nulløsning ved pausen, men kort før halvtid endte et flot indlæg fra Karl Johan Teigland i fødderne på Christopher Grube Jensen og den kølige inderside bragte FA 2000 i front med 1-0. Minsandten om ikke Fredensborg med en sidste offensiv nåede at brænde en mega chance og så kunne den udmærkede dommertrio fløjte til pausete.

 

2. omgang blev startet på udeholdets præmisser og endnu en stor chance for udligning blev misset allerede efter 5 minutter. Igen havde man fornemmelsen af, at de mange dygtige boldspillere på Fredensborg - holdet nok skulle få gevinst med deres offensive pres, men som de fleste ved, så bliver der naturligvis også mere plads bagtil. Efter et kvarters spil kunne hjemmeholdet så bringe sig i front med 2 - 0, da Villads Bache på et super hovedstød sendte læderet videre til anfører Jesper Rasmussen, som uden besvær bragte FA 2000 foran med 2 - 0. Når revisoren er med fremme, så bliver det altid farligt og det var så Jespers 2. scoring i 2 kampe.

 

Herefter blev det noget op ad bakke for Fredensborg og FA 2000 bragte Felix Bojlen og Danny Andersen i spil. Det gav mere spil og plads på midtbanen til FA 2000 og nu spillede holdet med væsentlig mere selvtillid end tidligere set i foråret. Thomas Aaaris havde en af sine store dage og styrede flot midtbanen sammen med Jonssen og evigt løbende Daniel Højland.

 

20 minutter før slutfløjt kunne indskiftede Danny Andersen så sætte det sidste søm i sejrskisten med et sjældent langskudsmål, som uden at fornærme nogen, måske kunne være clearet af Fredensborg - keeperen. Skidt med det og en sikker 3 - 0 føring blev i de resterende kampminutter omsat til en vigtig sejr for FA 2000`s udvalgte og en ligeledes en glimrende start på weekenden. Med sejren over Fredensborg har FA 2000 nu mødt alle hold 2 gange i turneringen og nu indledes de sidste 9 opgør mod samme modstandere. De 4 øverste hold ser ud til at have skilt sig ud i danmarksserien kreds 1 , men FA 2000 kan med sejren i dag satse på at blive the best of the rest og koncentrere sig om at om at få afstand til placering 9 og 10.

 

Vi indleder sidste hovedrunde i turnering på næste lørdag d. 21. april hjemme mod Herlev IF og vi glæder os allerede til at se de 130 tilskuere igen og måske I kan invitere flere med på Stadion. Der er lovet dejligt vejr og FA 2000 vil med garanti gøre alt for at I kan få et par dejlige sociale timer sammen. Tak til den rekord store opbakning fra vores super ungdomsafdeling, der til dagen stillede op med 10 boldpiger og 6 bolddrenge. Formentlig ny rekord til en hjemmekamp i Frederiksberg Idrætspark.

Redaktionen

BOLD.DK

Copyright © 2009 - FA 2000 - Frederiksberg Alliancen