FA2000, FREDERIKSBERG ALLIANCEN 2000

 

 

 

 

 

SPONSORER 

 

 

 

 

Danish_FB_FindUsOnFacebook-320.png

 

FAntastisk comeback i Kastrup

Efter nederlag i de to første kampe skulle der meget gerne point på tavlen for FA 2000 i bundopgøret mod Kastrup.

 

Det kom der også efter en vanvittig fodboldkamp på kunstgræsset på John Tranums Allé - hvor de blåklædte var døde og begravede med 4-0 til værterne ved pausen, men hvor det efter en suveræn anden halvleg alligevel endte med 4-4.

 

Der var en kraftig vind på langs af banen, og i første halvleg var det Kastrup, der havde fordel af medvinden. Det udnyttede de til at sætte sig på begivenhederne, men FA 2000 bed også fra sig, og i den indledende fase var det faktisk gæsterne, der havde den største chance.

 

Desværre blev den meget store chance sparket over mål fra en helt fri position på kanten af det lille felt - retfærdigvis blev den rettet af, men det var stadig en meget stor chance. Som sådan var det en ganske lovende indledning på kampen, men halvlegen skulle ende med et sammenbrud af de helt store.

 

Efter 29 minutter bragte Kastrup sig nemlig foran med 1-0, og om det var på grund af den resultatmæssige dårlige start skal være usagt, men det var næsten som om, at nogen slukkede for den stikkontakt, hvor der stod FA 2000 på.

 

Man fornærmer ingen ved at sige, at de næste 12 minutter var et stilstudie i, hvad man ikke skal gøre som hold - være for passive, være for lidt insisterede i sine returløb og for fokuserede på de forkerte ting, og derfor fik Kastrup scorede yderligere tre gange i den periode.

 

Her skal det dog med, at Rasmus Lenshøj var i klar offside-position ved det fjerde mål, hvilket Kastrup selv har været flinke at dokumentere med en video af målet, men det ændrede ikke på et forfærdeligt kvarter set med FA-briller.

 

Der var ikke meget andet at gøre end at ryste posen for gæsterne, og ind kom Oliver Pedersen ligesom der også blev ændret formation. Om det var årsagen til den vilde anden halvleg, skal være usagt, men det var et forvandlet hold, der gik på banen.

 

Godt nok fik Kastrup halvlegens første store chance, da de skød forbi mål i relativt fri position, men godt hjulpet af den stadigt kraftige vind, satte FA 2000 sig tungere og tungere på begivenhederne. Da et indlæg snød Kastrup-keeperen og ramte underkanten af overliggeren lignede det bare ikke miraklernes dag, men det blev det.

 

Christopher Grube tændte nemlig et lille håb efter 65 minutter, da han sendte bolden i kassen på Karl Johan Teiglands fine forarbejde og blot to minutter senere var Grube igen på pletten, da han udplacerede Kastrups målmand med lidt hjælp fra en Kastrup-forsvarer - to mål på to minutter og nu levede kampen for alvor.

 

Da Mathias Andersens venstrefod lynede efter 72 minutter og gjorde stillingen til 4-3 mere end lignede det et spørgsmål om tid, før den forløsende udligning ville komme. Den kom efter et hjørnespark, hvor Kastrup-keeperen fik halvklaret et forsøg - men bolden røg ud til Jesper Rasmussen, som halvt liggende tordnede bolden ind til udligning og gigantisk jubel i FA-lejren.

 

Med godt 10 minutter tilbage at spille, var momentum i den grad med de blåklædte, men slutfasen af kampen bød kun på halve chancer i begge ender og dermed endte det med et retfærdigt uafgjort resultat i en kamp, hvor begge hold slukkede helt i et kvarter og lukkede fire mål ind.

 

Kastrup - FA 2000 4-4 (4-0)
1-0 Michael Meng (29.)
2-0 Kasper Frandsen (32.)
3-0 Rasmus Lenshøj (38.)
4-0 Rasmus Lenshøj (41.)
4-1 Christopher Grube Jensen (65.)
4-2 Christopher Grube Jensen (67.)
4-3 Matthias Andersen (72.)
4-4 Jesper Rasmussen (76.)

 

BOLD.DK

Copyright © 2009 - FA 2000 - Frederiksberg Alliancen