FA2000, FREDERIKSBERG ALLIANCEN 2000

 

 

SportMaster Frb

 

 

 

SPONSORER 

 

 

 

 

Danish_FB_FindUsOnFacebook-320.png

 

FA sænket i anden halvleg

Det var egentlig en rigtig skidt lørdag eftermiddag i Frederiksberg Idrætspark. Hundekoldt med en blæst der øgede chill – effekten til det dobbelte og en sportslig nedtur på 10 minutter i 2. halvleg for FA 2000 `s bedste mandskab i kampen mod nedrykkerne fra Holbæk B & I, som resulterede i et 0 – 4 nederlag i forårets 2. kamp.

 

Nederlaget som sådan var ikke ufortjent målt på 2. halvleg alene, men det var hårde 10 minutter som gjorde at påsken, inklusiv det dårlige vejr, blev lidt mindre hyggelig.

 

FA 2000 kom bedst i gang med dagens opgør og satsede fra start på et højt genpres og en kontrolleret defensiv. Velvidende at Holbæk i Mikkel Jensen har rækkens i særklasse bedste omstillingsspiller, så skulle rummene foran de forreste Holbæk – spillere lukkes så meget som muligt og det in mente betød et spillemæssigt lille overtag til hjemmeholdet i det første kvarter. De store chancer udeblev desværre og udeholdet kom bedre med og tilspillede sig også til nogle halve chancer, der dog heller ikke indgød til de store redninger fra keeper Mads Funch Rasmussen i FA – målet.  

 

Begge mandskaber havde lagt en positiv spillestil fra start med god fart og infight uden grove efterspil og pudsigt nok havde dagens dommer Frederik Nørup så sin egen opfattelse af dagens begivenheder og langede 3 gule kort ud til hjemmeholdets spillere uden egentlig at have lagt en linje. Dog ønskede den gode hr. Nørup ikke at spillerne havde en mening med gult kort til følge. 

 

Når nu de første 45 minutter ikke bød på påløftende målchancer eller mål, så blev samtale – emnet, at de 22 aktører på banen hellere måtte dæmpe sig en smule til 2. omgang, da kampen sandsynligvis ville slutte med mindre end de 22 spillere.  0 – 0 ved halvlegs - teen og gang i de varme spise og drikke i pausen for de forfrosne 128 tilskuere, der dog var troppet op til lørdagens eneste kamp i DS 1.

 

Havde de trofaste hjemmeholds tifosi håbet på mere at klappe af i 2. halvleg, så brast det ønske allerede efter godt 2 minutter. Et fodboldmæssigt mareridt på 10 minutter tog sin begyndelse, da Holbæks Jonas Bengtsson satte et knæ på et fornemt indlæg fra venstre og via den ene opstander bragte han udeholdet i front.

 

En kold start på anden halvleg på et koldt Frederiksberg Stadion for hjemmeholdet.  Chokket havde næppe lagt sig hos FA 2000, der noget forvirret havde overladt midtbanen totalt til udeholdet, da Malte Sjørslev godt 7 minutter senere, helt uhindret kunne sende bolden op i det ene målhjørne fra godt 25 meter.

 

Et flot spark og et flot mål, som ikke blev forhindret af et haltende FA 2000 forsvar.  Opturen gav udeholdet fornyet kræfter og de stod væsentlig bedre på banen end hjemmeholdet. Det virkede som om de konstant var i overtal og den sidste grad af optimisme blev slukket 3 minutter senere, da Mikkel Jensen strøg igennem og sikkert udplacerede Mads Funch i FA – målet til 0 – 3 føring for Holbæk.

 

Udeholdet var nu i total kontrol og boldbesiddelsen blev markant større hos Holbæk, der efter 20 minutter lukkede og slukkede ethvert håb om point til FA 2000 med et sologennembrud fra højrekanten af Mads Bobjerg Larsen, der meget overraskende ikke blev generet af FA – forsvaret og uhindret kunne sende bolden fladt i mål til  0 – 4 ved den fjerneste stolpe.

 

FA havde indskiftet både Felix Bojlen og Danny Andersen i håbet om at forbedre offensiven og Oliver Alexander Pedersen blev også sat i spil til de sidste 20 minutter, men målene udeblev for anden kamp i træk for hjemmeholdet og så er det jo umuligt at vinde kampe.

 

Holbæk synes også tilfreds med den store sejr og kunne efter 93 minutter løfte armene i vejret efter deres første sejr i foråret.  De 2 første kampe i foråret, har med 2 nederlag efterladt FA 2000 på en 7. plads i rækken , hvor de næste opgør mod Kastrup ude og Fredensborg hjemme skal bringe point på tavlen for at sikre en stabil sæson i resten af foråret. 


Redaktionen

BOLD.DK

Copyright © 2009 - FA 2000 - Frederiksberg Alliancen