FA2000, FREDERIKSBERG ALLIANCEN 2000

 

 

SportMaster Frb

 

 

 

SPONSORER 

 

 

 

 

Danish_FB_FindUsOnFacebook-320.png

 

Ærgerligt nederlag til topholdet

Efter mere end to måneders intens forberedelse var det endelig tid til at spille om point for FA 2000. Modstanden kunne ikke blive meget sværere i og med, at rækkens tophold fra Slagelse kom på besøg og at FA 2000 desværre var hæmmet af skader til blandt andre træningskampenes suveræne topscorer Lucas Simonsen samt karantæne til Thomas Aarris.

 

Det skulle dog ikke forhindre de øvrige blåklædte i at levere en mere end godkendt indsats, selv om lystavlen desværre viste 0-2, da kampen var slut.

 

Slagelse kom bedst ud til kampen, men selv om de i kraft af deres fysik fik et overtag i den indledende fase, var det ikke fordi, at det udmøntede sig i voldsomt store chancer. Kan man holde Slagelse fra dødbolde, er man langt i bestræbelserne på at drille dem, for det er ikke et hold, der med hurtigt spil langs jorden bare kreerer den ene chance efter den anden.

 

Derfor var det ekstra ærgerligt, at der skulle et tvivlsomt straffespark til for at sætte Slagelse i gang. En afslutning lige uden for feltet blev tordnet op på Villads Baches hånd - det lignede unægteligt bold til hånd uden at Villads havde hånden i en unaturlig position, men det var kampens dommer ligeglad med.

 

Straffespark til Slagelse, og selv om debutanten Mads Funch var tæt på at redde Rasmus Grønne Jensens forsøg, endte det med en scoring til gæsterne efter 17 minutters spil. Så kunne Slagelse gøre hvad de er bedst til - nemlig at kontrollere en føring hjem.

 

Det har de gjort med stor dygtighed mange gange i sæsonen, og i resten af første halvleg var de da også bedst. Kun ved en enkelt lejlighed blev det farligt, da gæsterne kom igennem i højre side på kanten af offside, men Mads Funch fik flot reddet afslutningen.

 

Retfærdigvis skal det også siges, at de blåklædte kun kunne notere en fornuftig afslutning i de første 45 minutter - det var et frispark fra Mikkel Dige, som gæsternes keeper måtte parere til hjørnespark. Efter pausen valgte FA 2000 at gå mere aggressivt til værks, og det skulle vise sig at blive en god idé.

 

Halvlegens første farlige forsøg tilfaldt dog Slagelse, men igen var Mads Funch dér, hvor han skulle være, og FA 2000 fik vist, at der på holdet både er dygtige fodboldspillere og vilje til at arbejde for hinanden. Midt i halvlegen kom momentet så, som kunne og skulle have bragt de to hold på omgangshøjde.

 

Med hurtige kombinationer fik de blåklædte skilt Slagelses forsvar ad - det gav en friløber til Christopher Grube, men desværre endte den store chance med en flot redning af Slagelses keeper. Det var kampens største chance så langt, hvis vi ser bort fra straffesparket, og en udligning dér havde givetvis skabt panik i Slagelse-lejren.

 

Den nåede dog aldrig at indfinde sig, for blot få minutter efter indtraf så kampens afgørelse. Ikke overraskende faldt målet efter en dødbold, som helt unødvendigt blev givet væk, og her kunne Christian Klausen så bugsere bolden ind til 0-2.

 

Det punkterede lidt kampen, men uden at FA 2000 dog på nogen måde gav op, og var da også centimeter fra selv at få et straffespark med 10 minutter igen, men forseelsen blev vurderet til at være begået nøjagtigt uden for feltet ligesom det var en anelse uheldigt, at Christopher Grube måtte udgå med en grim flænge i hovedbunden efter den sidste udskiftning var foretaget, så FA 2000 måtte slutte kampen med 10 mand.

 

Der var ingen tvivl om, at selve præstationen var mere end godkendt og lover godt for fremtiden. Men skal man slå Slagelse, skal marginalerne også være med en - og det var de ikke denne lørdag eftermiddag, selv om gæsternes sejr som sådan var fortjent.


FA 2000 - Slagelse 0-2 (0-1)
0-1 Rasmus Grønne Jensen (17., straffe)
0-2 Christian Klausen (68.)

 

BOLD.DK

Copyright © 2009 - FA 2000 - Frederiksberg Alliancen