FA2000, FREDERIKSBERG ALLIANCEN 2000

 

 

 

 

 

SPONSORER 

 

 

 

 

Danish_FB_FindUsOnFacebook-320.png

 

Stærk første halvleg mod Avarta

FA 2000 finpudsede de sidste detaljer lørdag formiddag mod Avarta fra oprykningsspillet til 2. division. Det var på papiret en meget stærk modstander, og efter 90 minutter kunne man da heller ikke indvende noget imod, at Avarta vandt kampen med 3-0.

 

Det var dog langt fra så slemt, som cifrene umiddelbart kunne antyde. Specielt første halvleg var mere end godkendt, hvor FA 2000-organisationen var glimrende og hvor man var lynende farlige i den anden ende. Både Anton Gustavsen og Mikkel Dige kom til store chancer efter glimrende kombinationer, og nok havde Avarta bolden meget, men de blåklædte gæster var klart farligst.

 

Derfor var det ikke ufortjent, at Jesper Rasmussen kunne heade FA 2000 i front efter en halv time på et flot hjørnespark fra Lucas Simonsen, men helt uforståeligt blev det korrekte mål annulleret for et frispark. Heldigvis var det kun en træningskamp, og lad bare de fejlagtige dommerkendelser blive brændt af, når der ikke står noget på spil.

 

Bedst som det lignede en nulløsning ved pausen, kom de blåklædte så bagud på en uheldig måde. Et hårdt indlæg fra Avarta blev desværre snittet i mål af Nikolaj Gjettermann sekunder før pausen og det var en ufortjent og hård skæbne for FA 2000 efter en meget fin første halvleg.

 

Men om det var målet, der totalt punkterede holdet eller om Avarta steppede et gear op, skal herfra være usagt. Fra anden halvlegs start stod der Avarta på det hele, og FA 2000 havde meget svært ved at få spillet sig ud af Avarta-presset. Det var kun et spørgsmål om tid, før det næste mål ville falde, og det kom godt 10 minutter inde i halvlegen, da Thiago Borges sikkert udplacerede Mads Funch.

 

Selvsamme Thiago Borges var utroligt boldsikker, og man kan godt se, at han tidligere har spillet i Superligaen for Esbjerg, for det er ikke hver dag, at man på dette niveau ser så boldfast en spiller. Det var også tydeligt, at det høje tempo var begyndt at sætte sine spor hos FA 2000, og derfor handlede resten af kampen mere om at begrænse nederlaget end om at komme tilbage i kampen.

 

Desværre fik Avarta cementeret sejren kort før tid, og for at gøre ondt værre, så måtte Lucas Simonsen udgå med en mindre skade på kampens sidste aktion, der gør ham tvivlsom til premieren mod Slagelse. Overordnet set var det dog stadig en glimrende testkamp, hvor der specielt i første halvleg var masser af bygge videre på!

 

Avarta - FA 2000 3-0 (1-0)
1-0 Nikolaj Gjettermann (45., selvmål)
2-0 Thiago Borges (56.)
3-0 (88.)

BOLD.DK

Copyright © 2009 - FA 2000 - Frederiksberg Alliancen