FA2000, FREDERIKSBERG ALLIANCEN 2000

 

 

 

 

 

SPONSORER 

 

 

 

 

Danish_FB_FindUsOnFacebook-320.png

 

MĂĄlmandsakademi indgĂĄr samarbejde

FA2000 Målmandsakademi og kommunikationsbureauet Primetime A/S indgår samarbejdsaftale. Læs mere her:

Ingen sejre uden stærk kommunikation!
Verden er kompleks. Derfor skal kommunikation være enkel. Det har kommunikationsbureauet Primetime A/S forstået. Det kan lyde banalt, men kommunikation handler om, at du bliver set, hørt og - måske vigtigst af alt - forstået. Det er der også brug for i fodboldverden, hvor klar og præcis kommunikation ofte er forskellen på sejr eller nederlag.

Målmanden er en helt central spiller for ethvert fodboldhold. Det har FA2000 forstået, idet man gennem flere år har haft et målmandsakademi. Det er akademiets vision at skabe dygtige målmænd til egne hold, samtidig med at de bedste af akademiets målmænd opnår et niveau, der gør dem interessante for landets elite-/ superligaklubber.

Det er derfor med stor glæde at vi kan annoncere en samarbejdsaftale mellem Kommunikationsbureauet Primetime A/S og FA2000´ målmandsakademi. Sponsoratet gør det muligt at fortsætte det positive og målrette arbejde med de unge talentfulde målmænd, herunder intensivere arbejdet omkring målmænd, der kommunikerer!

Projektet, der sætter fokus på "målmænd, der kommunikerer", blev skudt i gang hos Primetime onsdag d. 21. februar, hvor en række af klubbens A-målmænd i alderen U12-U17 blev trænet i klar og simpel kommunikation af journalist Trine Gregorius, Primetime A/S.

Projektet ledes af Lars Astrup og Jørn Henrik Levy Rasmussen fra FA2000 målmandsakademi, med betydelig støtte fra Primetimes dygtige kommunikationsfolk. Endvidere indgår KuhreFysio ved Mette Kuhre i projektet.

maalmands_medietraening.jpg

 

Medie- og kommunikationstræningen var en stor oplevelse for alle deltagerne, og projektet vil nu fortsætte i resten af foråret 2018, hvor der blandt andet i den daglige målmandstræning vil komme til at indgå flere øvelser med fokus på målmanden som kommunikator.

Kort om FA2000 målmandsakademi: FA2000` målmandsakademi er en del af klubbens elitesatsning, hvor der tilbydes fast målmandstræning for klubbens ungdomsmålmænd, med det sigte at udvikle og skabe dygtige målmænd. Trænerteamet består af topprofessionelle trænere med mange års erfaring, der enten har praktisk erfaring fra højt niveau eller har en målmandslicensuddannelse fra DBU.


Målmandstræning består af grundlæggende øvelser, forståelse for spillet og gentagelse på gentagelse. Der vil i 2018 komme særlig fokus på betydning af simple og klar kommunikation. Ud fra de principper bygger vi målmanden op fra bunden, giver de værktøjer, der skal bruges og ikke mindst arbejder ud fra gribeteknik, springteknik, placering og timing.

Målmandstræningen fokuserer på personlig og teknisk udvikling i forhold til den enkeltes individuelle niveau og de hold som målmanden er tilknyttet.

Ønsker du at vide mere, kan du kontakte chefmålmandstræner Lars Astrup på tlf. 2222 0672 eller talentchef Steen Kundby, steen@fa2000.dk Du kan læse mere om målmandsskolen på www.fa2000.dk

 

Redaktionen

BOLD.DK

Copyright © 2009 - FA 2000 - Frederiksberg Alliancen