FA2000, FREDERIKSBERG ALLIANCEN 2000

 

 

 

 

 

SPONSORER 

 

 

 

 

Danish_FB_FindUsOnFacebook-320.png

 

Sikker sejr i testkamp mod Allerød

FA 2000s bedste mandskab tog tirsdag aften imod Allerød i endnu en af testkampene op imod sæsonstarten om en måneds tid. Her blev det til sejr nummer tre af fire mulige og det var en mere end fortjent sejr. Cifrene blev 3-0 og selv om FA 2000 burde have scoret det dobbelte antal mål, var det en glimrende testkamp, hvor der var masser af lovende takter.

 

Allerød er et ganske fint fodboldhold, som da også ligger med i spillet om oprykning til Danmarksserien, men det var FA 2000, der var klart bedst til at skabe store chancer. Efter hjørnespark var der således to kæmpestore chancer til værterne, men to flotte refleksredninger fra Allerød-keeperen holdt FA 2000 fra fadet, ligesom Mads Lange kom fri efter et flot angreb, men afslutningen sneg sig forbi stolpen.

 

Efter godt en halv time faldt føringsmålet så, da Lucas Simonsen fra kanten af feltet tordnede bolden i kassen, og kort før pausen blev det så 2-0, da selvsamme Lucas kom afsted i en omstilling og uselvisk spillede en fremstormende Nicklas Højland fri - som elegant lobbede bolden ind til en helt fortjent føring.

 

Som altid bød anden halvleg på en del udskiftninger, hvilket gik noget ud over rytmen. Det gav store chancer i begge ender, men det eneste mål stod Lucas Simonsen for, da han fri igennem sikkert satte bolden ind til 3-0. Derved blev det og en glimrende testkamp med masser af positive elementer.

 

FA 2000 - Allerød 3-0 (2-0)
1-0 Lucas Simonsen (33.)
2-0 Nicklas Højland (45.)
3-0 Lucas Simonsen (74.)

BOLD.DK

Copyright © 2009 - FA 2000 - Frederiksberg Alliancen