FA2000, FREDERIKSBERG ALLIANCEN 2000

 

 

SportMaster Frb

 

 

 

SPONSORER 

 

 

 

 

Danish_FB_FindUsOnFacebook-320.png

 

AB nedlagt efter flot præstation

FA 2000s bedste mandskab skulle onsdag aften ud i en interessant testkamp mod AB fra 2. divisiion. Gæsterne er en af de store traditonsklubber i dansk fodbold, men i vinterkulden var det de blåklædte, der løb med sejren. Cifrene var 3-2 i en underholdende kamp, og imponerende nok var sejren som sådan fortjent.

 

AB kom med en blanding af normale førsteholdsspillere og spillere i perferien af startopstillingen, men selv om de måske nok havde bolden mest, var det FA 2000, der var klart farligst. Allerede efter fem minutter kom den første store chance efter hjørnespark, inden Lucas Simonsen afsluttede et mønsterangreb, hvor AB blev udspillet med hurtige pasninger - men AB-keeperen fik reddet forsøget.

 

Herefter havde begge hold gode tilbud til at få scoret, hvor specielt Anton Gustavsen var tæt på, men kort efter tog han grusom hævn. En glimrende stikning i dybden fra Lucas blev sikkert omsat til scoring og dermed en fortjent føring på 1-0.

 

Der må næsten have været skideballe til AB-spillerne i pausen, for de kom ud som lyn og torden. En lang og relativt ufarlig bold endte desværre med, at en FA-forsvarer gled på det fugtige kunstgræs, og her var Oliver Carrara usvigelig sikker og satte bolden helt ude ved stolpen uden chance for Mads Funch i målet.

 

Skulle man tro, at det gav et overtag til AB, skulle man hurtigt tro om igen. Blot fem minutter senere var det nemlig kampens store profil Lucas Simonsen, der fik en stikning i dybden og sikkert omsatte den i mål til 2-1. Herefter fulgte en god AB-periode, men FA 2000 var godt organiserede og fik for det meste afvist, hvad de på papiret stærkere gæster kom med.

 

Med fem minutter igen lignede det kampens afgørelse, da Danny Andersen tørt sparkede bolden i kassen, men minuttet efter fik AB så redcuderet efter sjældent passivt forsvarsspil i FA 2000s forsvarszone og det var startskuddet til en ekstrem chancerig afslutning på kampen.

 

Først havde AB en kæmpechance på kanten af det lille felt, som endte i hænderne på Mads Funch, mens Martin Øfeldt knaldede bolden på overliggeren i angrebet efter. Men mere blev det ikke til, og FA 2000 kunne derfor hente en sejr, der godt nok ikke giver nogen point på den korte bane, men som giver masser af tro og optimisme på den lange bane.


FA 2000 - AB 3-2 (1-0)
1-0 Anton Gustavsen (32.)
1-1 Oliver Carrara (47.)
2-1 Lucas Simonsen (51.)
3-1 Danny Andersen (85.)
3-2 Rubel Harkus (86.)

BOLD.DK

Copyright © 2009 - FA 2000 - Frederiksberg Alliancen