FA2000, FREDERIKSBERG ALLIANCEN 2000

 

 

 

 

 

SPONSORER 

 

 

 

 

Danish_FB_FindUsOnFacebook-320.png

 

Godkendt indsats mod Stenløse

De 112 tilskuere på Stenløse stadion, så en kamp der var som nat og dag. Første halvleg starter godt for FA 2000, spillet flyder og pasningerne sidder præcist. 

 

Der gik da heller ikke mere en 16 minutter før bolden sad i kassen. En Lucas Simonsen i topform, trods nylig skadespause, rykker mod baglinjen og smækker en flad aflevering ind foran kassen, hvor Jeppe Østenkær kommer først på bolden og bringer FA 2000 i front.

 

En genytagelse var på trapperne i det 27, minut da Lucas denne gang smider en høj bold ind mod Rasmus Dalland, der desværre ikke får helt ram på bolden. Vi skal helt hen til det 30, minut før Stenløse har deres første store chance, men Anas fik flot dirrigeret bolden uden om målet. Mod slutningen af halvlegen får Stenløse et lille overtag, uden dog at blive farlige.

 

Anden halvleg blev noget af en ørkenvandring for FA 2000. Stenløse lægger fra starten et højt hårdt press på FA 2000, og man fornemmer at det kun var et spørgsmål om tid før Stenløse fik udlignet. På den noget tunge græsbane måtte FA 200 måtte leve på kontrachancer, og den største tilfaldt Danny Andersen, der flot tæmmende en lang aflevering, rundede sin modstander og afsluttede resolut. Desværre gik skudet forbi målet.

 

FA 2000 holdt stand helt frem til 10 minutter før tid. Anas mister bolden efter et skud, vi er så uheldige at bolden ryger lige ud til en Stenløse spiller, der kan lægge den fladt tilbage til Mads Petterson, der flot banker en udligning i kassen. Mod kampens afslutning og de 4 tillægsminutter brænder det på adsillige gange, og da fløjten lyder fornemmer man et lettelsens suk fra spillerne, der er godt tilfredse med at hive det ene point med hjem. 

 

Efter første halvdel af sæsonen er vi på en 6. plads, og ser vi på det skadeshelvede vi har været igennem, må vi stilles os tilfredse med den pladcering.

 

Redaktionen

BOLD.DK

Copyright © 2009 - FA 2000 - Frederiksberg Alliancen