FA2000, FREDERIKSBERG ALLIANCEN 2000

 

 

SportMaster Frb

 

 

 

SPONSORER 

 

 

 

 

Danish_FB_FindUsOnFacebook-320.png

 

Bundholdet løb med de tre point

Det skulle være revanchens time efter to nederlag på stribe, da bundproppen Taastrup kiggede forbi Frederiksberg. Men det blev det stik modsatte. Cifrene 0-2 stod skrevet med rødt på lystavlen efter en kamp, hvor FA 2000 ganske som i Karlslunde var det bedste hold på bolden og også havde den mest, men hvor man igen fik alt for lidt ud af boldovertaget.

 

I kampens indledning var der ikke meget, der tydede på en udesejr. FA 2000 sad på det hele, og Taastrup lavede et hav af fejl i deres opbyggende spil. Men modsat den omvendte kamp i Taastrup, blev det denne gang ikke straffet. Kun en enkelt notérbar chance kastede overtaget af sig, men fra relativt kort afstand sendte Thomas Aarris sit forsøg over mål.

 

Taastrup har sine klare kvaliteter i omstillingsspillet, hvor man kommer med masser af fart og har den teknisk meget dygtige Tonny Adamsen som omdrejningspunkt. Derfor vidste de blåklædte godt, at de skulle være ekstra opmærksomme i denne del af spillet - men alligevel var det netop på en omstilling, at Taastrup kom foran.

 

Efter alt for passivt forsvarsspil af FA 2000, hvor man sagtens kunne have afværget situationen, endte bolden for fødderne af en helt fri Silius Motlagh, som tordnede bolden bag den debuterende keeper Emil Ousager. Den tidligere Superliga-målmand leverede en flot kamp, men mange gode indgreb og ditto redninger, men var helt chanceløs ved målet.

 

Målet ramte de blå som en hammer lige i ansigtet, og resten af halvlegen var der ikke ret meget, som lykkedes. I stedet var det Taastrup, som stod for alt det farlige og førnævnte Tonny Adamsen sluttede en fremragende soloaktion af med at tordne bolden på overliggeren - og man kunne næsten ikke vente, til der blev fløjtet til pause.

 

En pause kan nemlig gøre underværker, og i halvlegens første minut satte FA 2000 så et fremragende angreb sammen, hvor det hårde indlæg endte hos Daniel Højland. Han leverede en meget kvalificeret afslutning, men på utrolig vis fik Taastrup-keeperen viftet bolden op på overliggeren - her var det sort uheld, at holdene ikke kom på omgangshøjde.

 

Det var dog med til at starte en fin periode for de blå, og starten på anden halvleg mindede om starten på første halvleg. Desværre lidt for meget i og med, at Taastrup igen scorede på en omstilling efter et dumt FA-boldtab og igen udnyttede alt for passivt forsvarsspil, hvor en af gæsternes spillere uhindret kunne smide en bold på tværs, som Mickey Mikander hamrede over stregen.

 

Nu var bakken næsten umulig at bestige for FA 2000, men man skal have ros for at blive ved med at forsøge, og man burde have reduceret med 10 minutter igen, da en tværbold fra Daniel Højland endte for fødderne af en helt umarkeret Jeppe Østenkær, der på forunderlig vis formåede at sparke forbi mål på hvad der kandiderer til årets afbrænder i rækken.

 

Samtidig forsvandt den sidste rest af tro på point efter en kamp, hvor det står tydeligt for enhver, at kun med absolutte toppræstationer i begge ender af banen, kommer der point på kontoen. Det har holdet også evnerne til at levere, og lad os håbe på stolpe ind i Stenløse.


FA 2000 - Taastrup 0-2 (0-1)
0-1 Silius Motlagh (22.)
0-2 Mickey Mikander (64.)

BOLD.DK

Copyright © 2009 - FA 2000 - Frederiksberg Alliancen