FA2000, FREDERIKSBERG ALLIANCEN 2000

 

 

SportMaster Frb

 

 

 

SPONSORER 

 

 

 

 

Danish_FB_FindUsOnFacebook-320.png

 

Ingen oprejsning i Karlslunde

Ingen oprejsning i Karlslunde, men et ufortjent nederlag.

Hvor kampen på udebane mod bundholdet Karlslunde IF kunne og skulle være et vendepunkt ovenpå sidste uges Ledøje Smørum endefuld, så endte det desværre med at fortsætte "nedturen" med et ærgerligt 1 - 2 nederlag til et gævt kæmpende hjemmehold. FA 2000 spillede en god kamp, men manglede effektiviteten.

Kampen var tæt på at blive aflyst af dagens dommertrio, da græs - opvisningsbanen i Karlslunde ikke blev godkendt til fodbold, men heldigvis for alle blev kampen så flyttet ind på den tilstødende kunstgræsbane og afviklet der.


5 minutter efter dommerens første fløjt kom Karlslunde IF foran med 1 - 0 på et meget hårdt dømt straffespark. De færreste anede hvad der foregik, men det bedste bud var at Mads Lange ramte en modspiller på benet i forsøget på at sparke bolden ud af farezonen. Taktikken var ellers klar på det skadesramte FA - mandskab og fra start satte udeholdet sig på kampen med masser af pres på midten og megen boldbesiddelse.

 

Efter den ærgerlige start havde FA 2000 adskillige gode kombinationer og spillet blev bredt fint ud, men når du møder Karlslunde og er kommet bagud, så skal du vende dig til at der ofte er 8 - 9 forsvarende spillere i defensiven + 1 stk. keeper. De medrejsende FA - Tifosis havde håbet på mere kvalitet i indlæggene og deraf gøre chancerne større. Skulle FA endelig komme til afslutninger, så skal keeper Patrick Christensen også roses for at være hjemmeholdets i særklasse MOM og han afværgede adskillige gode FA - forsøg.

 

At komme bagud mod Karlslunde IF er bestemt op ad bakke og den enorme boldbesiddelse til gæsterne fra Frederiksberg kom først til sin ret, da Daniel Højland Nielsen (billedet) med 7 minutter til pauseteen udlignede til 1 - 1 på et smart hovedstød med en Karlslunde - forsvarer hængende på ryggen. Indlægget kom fra Mads Winther, som på dagen nød godt af sammenspillet med Daniel.


Uafgjort og uforløst for FA gik spillerne til pause. Fornemmelsen for sejr til FA 2000 var til stede og fra 2. halvlegs start blev Karlslunde igen presset ned på egen banehalvdel, hvor de åbenbart har det bedst og hvor de kan cleare med lange bolde frem til de 2 ensomme angribere i front. Spilovertaget gav desværre ikke den forventede føring og især de mange indlæg fra begge sider lå enten for tæt på Patrick Christensen eller også manglede de den sidste kvalitet i at blive farlige.

 

FA 2000 spillede faktisk en meget fin fodboldkamp og var i omgangen med bolden langt dygtigere end hjemmeholdet, som qua deres taktiske formåen ikke kom frem til ret meget. Som tiden gik i anden omgang og den manglende scoring til udeholdet udeblev, så gik snakken på sidelinjen om at FA 2000 nok måtte nøjes med et enkelt point i dagens opgør.

 

Og så ikke alligevel, da Karlslunde IF `s Mark Moesgaard atter scorede mod FA 2000. Et frispark lige uden for feltet med godt 15 minutter til slutfløjt blev først clearet af FA - forsvaret, men riposten blev sendt langs græsset i nettet til en noget ufortjent 2 - 1 føring og så blev FA 2000 igen straffet for ikke at score, når vi har så meget overtag i selve spillet.

 

De sidste hæsblæsende minutter blev et langt pres mod hjemmeholdets bageste bastioner og oceaner af bolde blev øst ind i straffesparksfeltet og adskillige ivrige FA - spillere forsøgte deres bedste for at fremtvinge en udligning.

 

Det endte med lige ved og næsten, så heller ingen point i denne omgang, trods langt mere positive takter, og så kan vi kun håbe på mere held i afslutningerne på næste lørdag d. 28. oktober, hvor Taastrup IF gæster Frederiksberg Idrætspark kl. 13.00.

Redaktionen

BOLD.DK

Copyright © 2009 - FA 2000 - Frederiksberg Alliancen