FA2000, FREDERIKSBERG ALLIANCEN 2000

 

 

SportMaster Frb

 

 

 

SPONSORER 

 

 

 

 

Danish_FB_FindUsOnFacebook-320.png

 

En kamp direkte i glemmebogen

Normalt er opgørene mellem FA 2000 og Ledøje/Smørum særdeles chancerige, og kampen denne lørdag var ingen undtagelse. Men modsat de andre kampe, var der nærmest på intet tidspunkt spænding om udfaldet. Gæsterne vandt med de lettere absurde cifte 7-2, og det værste var, at det egentlig var et retvisende billede af kampen.

 

For Ledøje/Smørum er et glimrende fodboldhold, og når så det glimrende fodboldhold rammer en dag, hvor alt lykkes, er de en meget svær størrelse at have med at gøre. Når så FA 2000 oveni dumper på alle de nøgler til succes, der var lagt inden kampen, så var det dømt til at gå galt - og det gjorde det så desværre også.

 

Ledøje/Smørum havde allerede haft et par store tilbud, inden de efter 16 minutter kom foran. Et hjørnespark blev headet på tværs til en helt fri Jacob Søberg, som sendte bolden det sidste stykke over stregen. Et kvarter senere blev det så 0-2, da rækkens bedste spiller Emil Scott Rasmussen kylede bolden op i målhjørnet fra 25 meter.

 

Anns havde fingrene på, men kunne ikke forhindre, at den smukke afslutning gik i kassen. De blåklædte fik dog hurtigt håb om et comeback, da et godt angreb endte med et millimeterpræcist indlæg fra Lucas Simonsen ind i hovedet på Jeppe Østenkær. Et flot mål, og nu var der håb om et vendepunkt.

 

Men det var bare dagen, hvor Murphys Lov herskede på Frederiksberg. Tre minutter før pausen blev Villads Bache nemlig skadet, og mens han var til behandling, lykkedes det Emil Scott Rasmussen at øge føringen på en friløber, hvor den hurtige kantspiller dog var i mistænkelig offside-position.

 

Desværre var skaden værre end som så for Villads Bache, som måtte lade sig udskifte i pausen, og da alle de øvrige centrale forsvarere i truppen af den eller anden grund var forhindret i at spille, skulle der rokeres rundt i bagkæden. Det gjorde ikke mulighederne for et comeback bedre, og det blev desværre også kun meget værre.

 

Blot to minutter inde i anden halvleg slukkede Benjamin Madsen definitivt ethvert håb om et FA 2000-comeback ved at brage bolden i kassen uden chance for Anns i målet, og derefter bør resten af kampen blot gå i glemmebogen.

 

Noteres skal det dog, at Joakim Holm fik headet et hjørnespark i kassen med 20 minutter igen, og FA 2000 faktisk havde flere ganske fine tilbud i resten af kampen, hvor gæsternes målmand Kim Ziegler i et enkelt tilfælde måtte hive en klasseredning op for at holde de blåklædte fra fadet.

 

Dertil kommer, at Ledøje/Smørum headede bolden på underkanten af egen overligger, hvor det udefra klart lignede, at bolden slog ned bag mållinjen og dermed altså i mål, men uden at den blev vinket inde.

 

Uanset hvad havde det kun været kosmetik på en dag, hvor man bare må erkende, at man mødte en modstander, der på dagen bare var langt bedre og helt fortjent kunne tage hjem med en stor sejr i bagagen.

 

FA 2000 - Ledøje/Smørum 2-7 (1-3)
0-1 Jacob Søberg (16.)
0-2 Emil Scott Rasmussen (31.)
1-2 Jeppe Østenkær (32.)
1-3 Emil Scott Rasmussen (44.)
1-4 Benjamin Madsen (47.)
1-5 Benjamin Madsen (62.)
1-6 Jacob Søberg (65.)
2-6 Joakim Holm (71.)
2-7 Mathias Gransee (82.)

 

 

BOLD.DK

Copyright © 2009 - FA 2000 - Frederiksberg Alliancen