FA2000, FREDERIKSBERG ALLIANCEN 2000

 

 

SportMaster Frb

 

 

 

SPONSORER 

 

 

 

 

Danish_FB_FindUsOnFacebook-320.png

 

Flot comeback af FA 2000

Flot comeback af FA 2000, efter den pauvre indsats mod Fredensborg, mod Herlev IF fredag aften, hvor vi atter besejrede oprykningskandidaterne, og denne gang blev det 2-1 på mål af Joakim Holm og Jesper Rasmussen.

Årets turnering i Danmarksserien er delt op i 3 hovedrunder, hvor alle møder alle og efter de første 9 kampe/1. hovedrunde indtog FA 2000 5. pladsen med 13 point - 5 point efter Herlev IF. Modstanderne kommer i samme rækkefølge og det betød , at FA 2000 igen skulle op mod Herlev IF, denne gang på udebane.

 

Det første opgør endte med en flot 2 - 0 sejr til FA 2000 i Frederiksberg Idrætspark og Herlev IF, som satser stort på oprykning til 2. division, tørstede naturligvis efter revanche.

 

En veloplagt Matin Al - Atlassi på Herlevs venstrekant viste hurtige og fornemme takter i stort set hele første halvleg og FA 2000 - forsvaret havde sit hyr med at kontrollere Matin. som adskillige gange sendte kvalificerede indlæg på tværs af FA - straffesparksfeltet, uden at det dog blev farligt. Når Herlev så ikke kunne finde vej til nettet i startfasen, så gjorde Joakim Holm det grimme ved Herlev, da han på en nedfaldsbold i feltet, kælent indersidede FA 2000 i front i overværelse af et meget passivt hjemmeholds forsvar.

 

FA 2000 stod efterfølgende solidt på banen og overlod spillet til Herlev, som må være mestre i mange boldberøringer uden at blive rigtig farlige. Det giver en masse løb og nærkampe i mellem felterne og det var befriende, når der endelig blev afsluttet udefra med kvalitet.


Efter 25 minutter blev Herlev så tilkendt et straffespark, da Matin endnu engang huserede på venstrekanten og på ulovlig vis blev stoppet af Mads Lange i feltet. Mads Hashiba har tidligere vist stor styrke i afviklingen af straffespark for hjemmeholdet, men effekten udeblev og den store udligningschance blev misbrugt, da Hashiba sparkede forbi FA - målet.

 

Udeholdet havde bestemt også sine momenter og topscorer Mohamed Azaquoun burde have bragt FA 2000 yderligere i front, men Butt i Herlev - målet afværgede "katastrofen" med en fodparade. I slutfasen af første havleg havde Herlev også et par store muligheder for scoring, men det skulle tilskuerne ikke underholdes med på denne råkolde aften og så gik spillerne til pauseteen med føring til gæsterne fra Frederiksberg.

Opskriften til dagens fodboldkamp fortsatte i 2. halvleg med hjemmeholdet i mest boldbesiddelse og gæsterne i omstillingsfasen. FA 2000 havde foretaget 2 nødvendige udskiftninger, da både Rasmus Østenkær og Mikkel Dige måtte forlade banen med skader og ind kom Nassim Djemai og Daniel Højland. Med Nassim på højrekanten, blev FA 2000`s omstillinger endnu farligere og et af de hurtige kontra - angreb udløste et hjørnespark efter 10 minutter. Thomas Aarris sendte et fint spark ind i hjemmeholdets felt og her kom anfører Jesper Rasmussen til og bragte FA 2000 i front med 2 - 0 på et "glimrende" hovedstød.

 

Endnu en mavepuster til det velspillende hjemmehold, som ifølge nogle meget trofaste tilhængere, nok skulle vinde kampen mod den "middelmådige" modstander. Godt et kvarter senere reducerede Herlev så til 1 - 2 på et meget flot mål. 3 spillere og 2 afleveringer i løb og uden at bolden ramte jorden, hvor HIF`s Lasse Juul Jensen flot flugtede bolden på tværs i feltet og her kom Christopher Grube Jensen flyvende og sendte kuglen uindtageligt i nettet.

 

Ny næring til hjemmeholdet og måske en tro på point alligevel, udløste endnu flere nærkampe på midten og så kunne dagens dommer Morten Christoffersen invitere til kortklub med 3 stk på 12 minutter. Herlev skiftede 3 nye spillere ind med godt 10 minutter tilbage uden at det dog gav det forventede pres på FA 2000 i håbet om en udligning.

 

Tættest på var endnu en gang Matin, der ikke helt fik kontrolleret bolden ned med brystet og så kunne Ans i FA - målet roligt starte et modangreb. Både Nassim og Lucas havde med deres hurtige raids op ad højrekanten udfordret de småstressede Herlev - forsvarere og i slutfasen kunne FA godt have øget med endnu en scoring uden at nogen kunne have indvendt noget imod det.

 

Nederlaget til FA 2000 var i øvrigt det første af slagsen i 22 hjemmekampe for Herlev IF , hvor holdet ikke har tabt siden d. 12. maj 2016. FA 2000 havde besejret Herlev IF for anden gang i årets turnering og resultatet betød, at FA 2000 beholdt 5. pladsen, lige foran Ledøje Smørum Fodbold, som er næste modstander på lørdag d. 14. oktober kl. 13.45 i Frederiksberg Idrætspark.

 

Vi håber at I har tid og lyst til at møde op, og Falkene er som altid klar med masser af pølser og bøfsandwich samt kolde og varme drikke.

Redaktionen

BOLD.DK

Copyright © 2009 - FA 2000 - Frederiksberg Alliancen