FA2000, FREDERIKSBERG ALLIANCEN 2000

 

 

SportMaster Frb

 

 

 

SPONSORER 

 

 

 

 

Danish_FB_FindUsOnFacebook-320.png

 

Fredensborg ville det mere

Fredensborg ville det mere og så blev det en sørgelig lørdag i det nordsjællandske, hvor FA 2000 måtte bøje sig for hjemmeholdet Fredensborg B & I , der med 4 - 1 sejren over gæsterne fra Frederiksberg tog deres første hjemmesejr i årets turnering.

2 sejre i træk over Holbæk og Kastrup var desværre ikke nok til at FA 2000 kunne fortsætte den fine sejrsstime i udekampen mod Fredensborg, som inden dagens opgør indtog næstsidstepladsen, 4 pladser under FA 2000. Det meste var sat i scene for at FA 2000 kunne vinde den 3. sejr i streg med fint solskinsvejr, kamp på en dejlig kunstgræsbane, da deres Stadion er under ombygning, og en fin opbakning fra de medrejsende FA - Tifosi.

Kampstart blev forsinket i godt 15 minutter, da dagens dommer var så uheldig, at hans køretøj brændte sammen på vejen til kamp.

FA 2000 startede kampen med stor selvtillid og styrede begivenhederne fra første fløjt. Spillet blev bredt ud på fløjene og omstillingerne sad som planlagt med hurtige pasninger og fine chancer til følge. Azaquoun kom frem til en glimrende hovedstødschance, men pænt over mål og flere episoder endte med kaoslignende clearinger fra et meget travlt Fredensborg - forsvar. Godt 20 minutter henne fik Anton et korrekt dømt frispark i venstresiden og på et fornemt indlæg fra Mads Winther, steg Villads Backe til vejrs og headede fornemt FA 2000 i front med 1 - 0.

 

Fredensborg spiller med stor fysik og prøvede i flere omgang at ryste udeholdet, men vores dygtige teknikere spillede glimrende udenom det hårdt kæmpende hjemmehold og man sad nærmest og ventede på yderligere scoringer fra det godt spillende udehold, som fremtvang flere frustrationer fra hjemmeholdets tilskuere. Der blev gået til stålet og i nogle tilfælde ville en hårdere linie fra dagens ellers udmærkede dommer have været på sin plads.

 

Ud af stort set ingenting blev en halvdårlig afslutning fra Fredensborg ikke clearet ordentlig af Ans i FA - målet og på riposten kunne Niclas Madsen udligne til 1 - 1. En mavepuster til udeholdet, der havde haft klar kontrol på kampen indtil da og i de sidste minutter til pauseteen, kom Fredensborg med alt hvad de kunne præstere og fik kort før halvlegsfløjtet annulleret et føringsmål for offside, som kun de færreste kunne se.

Ind til pause og forhåbentlig en sludder om hvordan 2. halvleg skulle gribes an. Det meget spil skulle omsættes til flere mål, da Fredensborg med den sene udligning formentlig kunne lugte point i anden omgang. 12 minutter skulle der gå af 2. halvleg før hjemmeholdet på en dygtig omstilling bragte Mathias Olesen fri på venstrekanten og han tordnede bolden uindtageligt op i det korte hjørne og 2 - 1 til Fredensborg.

 

Lucas Simonsen og Joakim Holm blev skiftet ind og det gav masser af ny power i FA - omstillingerne. I de følgende 5 minutter burde FA 2000 mindst have udlignet på kæmpechancer til både Anton Gustavsen og Lucas , men chancerne blev brændt og det gav Fredensborg mod på mere.

 

Et flot skud på overliggeren samt en friløber blev ikke omsat til scoringer og et humørforladt udehold kunne 10 minutter før slutfløjt se indskiftede Alexander Høirup Johansen, ugeneret stige til vejrs og heade hjemmeholdet foran med 3 - 1. Så var kampen sort set afgjort og på overtid kunne ligeledes indskiftede Omar Mashinesh score til slutresultatet 4 - 1 med et skud fra baglinien.

En skuffende lørdag eftermiddag, set med FA - briller, men måske også et godt tegn på, at trods placeringsforskel, så er holdene i Danmarksserie kreds 1 så lige og dygtige, at man skal være klar til alle kampe. Det så FA 2000 ikke ud til at være i dag og så endte det med et trist nederlag.

Heldigvis er der ikke så lang tid til næste kamp, som er på fredag d. 6. oktober kl. 18.30 , hvor FA 2000 møder topholdet Herlev IF på udebane / Herlev Stadion.

Redaktionen

BOLD.DK

Copyright © 2009 - FA 2000 - Frederiksberg Alliancen