FA2000, FREDERIKSBERG ALLIANCEN 2000

 

 

SportMaster Frb

 

 

 

SPONSORER 

 

 

 

 

Danish_FB_FindUsOnFacebook-320.png

 

Suveræn sejr over nedrykkerne

Efter to nederlag i træk, var det med bange anelser, at FA 2000 drog til Tuses kunstgræsbane for at spille mod rækkens på papiret bedste hold i form af Holbæk. Nedrykkerne fra 2. division har kun ét mål for sæsonen - og det er oprykning - men det var FA 2000, der tog en helt fortjent sejr på 2-1 med hjem til Frederiksberg.

 

Ganske som i Slagelse, åbnede holdet optimistisk med godt fodboldspil og den gode start blev også belønnet efter otte minutter. Mads Winther var søgt med frem, og med en glimrende tværpasning fandt han en helt fri Jeppe Østenkær, som åbnede sin FA-målkonto med et af karrierens letteste mål - fra to meters afstand skulle bolden kun trilles det sidste stykke over stregen.

 

Skulle man tro, at det mål gav vinger, så kom man til at tro om igen. Holbæk er et hold, der gerne vil spille fodbold, og de næste 25 minutter viste de noget af det bedste hold spillet i denne sæson i Danmarksserien.

 

Det var på ingen måde meningen, at FA’erne skulle så langt tilbage på banen, men de blev ganske enkelt spillet derned af et velspillende Holbæk-mandskab, hvor specielt den finurlige og lynhurtige Mikkel Jensen voldte problemer. Heldigvis havde FA 2000 i denne periode en meget velspillende Mohammed Anns Ali i målet.

 

Selv om der står 1999 på dåbsattesten, optrådte han som en garvet målmandsrotte, og specielt en enkelt redning var i absolut topklasse, da han med et eminent refleksredning helt nede ved den ene stolpe, fik pareret bolden til hjørnespark.

 

Dog skal det med, at FA 2000 slet ikke var ufarlige på omstillingerne, og topscorer Mohamed Azaquoun fik et frit spark fra kanten af feltet i en særdeles gunstig position, men desværre blev afslutningen overplaceret en anelse.

 

Alligevel kom det som en gave, at kampens dommer efter 36 minutter måtte afbryde kampen på grund af tordenvejr - havde trænerteamet kunne smide et grønt timeout-kort, havde de givetvis gjort det, og pausen bekom gæsterne vel.

 

Holbæk-presset kom ikke lige så hårdt, da spillet blev genoptaget, og derfor en lidt ufortjent føring på 1-0 ved pausen.

 

Nøglen til sejren lå i at blive bedre på bolden. Ville Holbæk få held med at presse lige så hårdt i anden halvleg, ville det næppe gå godt - men hvor mål kan ændre fodboldkampe, så kan pauser det også. FA 2000 kom ud med et sublimt udtryk til anden halvleg. Man var langt bedre på bolden, og i halvlegens start fik man så stjålet en bold fra Holbæk og startet en omstilling som endte med, at Jeppe Østenkær i fri position blev skubbet omkuld til et ret klart straffespark.

 

Den slags er en sag for topscorer Aza, og han svigtede da heller ikke og sendte bolden usvigeligt sikkert i kassen. Herfra stod der så FA 2000 på alt, hvad der var farligt. Når man tænker på modstanderens kvalitet, var det den mest modne og helstøbte holdindsats, som holdet leverede resten af den halvleg.

 

Udover at stå godt på banen og lukke rummene flot ned, viste de sortklædte også momentvis meget flot fodboldspil, og eneste kritikpunkt i den periode var sådan set, at det ikke kastede flere mål fra sig, for det nærmest væltede ind med kæmpechancer. Først var det Nassim Djemai, der måtte se sin friløber ende i favnen på Holbæks dygtige målmand, og derefter var det så topscorer Azas tur til at tabe tvekampen med Holbæk-keeperen.

 

Riposten røg dog ud til Jeppe Østenkær, som så ramte en markspiller inde på mållinjen. Jo, det var en fornøjelse at se de sortklædte spille fodbold i anden halvleg, mens Holbæk virkede mere og mere modløse. Ganske som i første halvleg, måtte kampen afbrydes på grund af torden med 10 minutter igen, og denne gang var den i sagens natur en klar fordel for et ellers mere og mere opgivende Holbæk-mandskab.

 

Det lykkedes dog ikke for alvor for Holbæk at sætte FA under noget specielt hårdt pres, og kampen var stort set ebbet ud, da værterne så alligevel kom på tavlen. Et frispark midt på banen endte hos Torbjørn Billeskov, og han kunne fladt sende den forbi en sagesløs Anns i målet et minut inde i overtiden.

 

Med fire tillægsminutter, var der nu helt unødvendig spænding om resultatet for de få tilbageværende tilskuere, der havde trodset den massive regn i anden halvleg, men helt fortjent kunne FA’erne række armene i vejret og fejre en meget flot sejr.

 

 

Holbæk - FA 2000 1-2 (0-1)
0-1 Jeppe Østenkær (8.)
0-2 Mohamed Azaquoun (57., straffe)
1-2 Torbjørn Billeskov (90.)

BOLD.DK

Copyright © 2009 - FA 2000 - Frederiksberg Alliancen