FA2000, FREDERIKSBERG ALLIANCEN 2000

 

 

SportMaster Frb

 

 

 

SPONSORER 

 

 

 

 

Danish_FB_FindUsOnFacebook-320.png

 

Game, set, and Azaquoun

Lørdagens opgør mod hjemmestærke Taastrup FC skulle vise hvilken vej vores "Flagskib" skulle kigge i tabellen, da vi inden dagens kamp indtog rækkens 5. plads og derfor ville dagens resultat have stor betydning for det fremtidige arbejde for os alle.

 

Kampen blev velspillet på Taastrups fine græsbane og med 2 hold der ville vinde, så blev det en match, hvor angrebsspillet blev prioriteret og tilskuere fik rigeligt at klappe og buuhe af. FA 2000 spillede en flot kamp og vandt fortjent med tennis - cifrene 6 - 2 efter at have ført med det halve ved pausen.

Kampens dygtige og meget løbende dommer, Shpend Shala, tillod fra start at der blev givet og tilladt en masse i nærkampene og adskillige gange måtte de letfodede FA - spillere stifte bekendtskab med det dejlige græstæppe i kampens indledning. Der kom da også lidt utilfredse reaktioner fra udeholdets spillere, men en opsang fra dommeren via anfører Jesper Rasmussen betød, at præmisserne nu også var forstået af FA 2000.

 

Taastrup har i anfører Tonni Adamsen en af rækkens så absolut dygtigste omstillingsspillere og meget kommer fra hans ideer og støvler sammen med sidste sæsons topscorer, Julius Brostrup Lip, så da disse 2 iscenesatte et farligt angreb i kampens 12. minut, øjnede man begejstringen hos hjemmeholdets tilhængere. Og minsandten om ikke et totalt ufarligt indlæg fra Adamsen i venstresiden fik lov til at passere et stillestående FA - forsvar og en paralyseret FA - Keeper Rasmus Bendtsen til en, efter indledningens flotte start fra udeholdet, overraskende hjemmeholdsføring.

 

Kun 9 minutter senere beviste Speedy Nassim sin målnæse og på en frispilning i højre side af straffesparksfeltet, måtte Taastrup - keeper Mads Henriksen ty til ufine metoder for at stoppe Nassim og et korrekt dømt straffespark blev sikkert udnyttet af topscorer Mohamed Azaquoun. Aza kan måske virke lidt sløv og ikke så meget løbende i kampene som sine medspillere, men det må i endelig ikke lade jer snyde af.

 

Lidt over midtvejs i første halvleg fik FA 2000 så en "lille gave" af dommerteamet, da en klumpspils - situation udløste inddirekte frispark i feltet. Efter lidt mishagsytringer fra hjemmeholdets spillere kunne bolden trilles kort til Aza og med et smart spark midt mellem alle spillere, bragte han FA 2000 foran med 2 - 1. Så skulle Taastrup svare igen og de forsøgte sig med fine opspil mod FA - forsvaret. Anfører Jesper Rasmussen clearede sikkert et af disse indlæg og efter lidt løb op ad egen banehalvdel, serverede han en sukkerbold til Azaquoun, som lige så kælent, imellem 3 forsvarere, lagde bolden til rette for det giftige venstreben og med en behersket inderside bragte Aza FA 2000 i front med 3 - 1. Både Anton Gustavsen og Joakim Holm havde gode skudforsøg inden for rammen, som Mads Henriksen i Taastrupmålet klarede på flotteste vis. Chancer var der masser af i en forrygende flot 1. omgang og vi kunne næsten ikke vente på 2. omgang.

Lucas Simonsen blev skiftet ind i pausen og med hans speed skulle hjemmeholdet sættes under yderligere pres fra halvlegens start og meningen var nok at FA 2000 skulle være de første til at score. Sådan gik det desværre ikke, for Tonni Adamsen viste endnu en gang sin høje værdi for Taastrup FC, da han efter en misforsåelse hos FA ved midterlinjen, opsnappede bolden og med stor hastighed nærmede sig FA - forsvaret. Med en snu finte stod Adamsen alene med keeper Rasmus Bendtsen, der var chanceløs og så stod det altså 2 - 3 og ny optimisme til cheftræner Tommy Olsens tropper.

 

Dog var resultatet af reduceringen en yderligere forcering af FA 2000 og den sidste halve time blev en flot opvisning i boldspil på højt niveau, kun afbrudt af optimistiske langskusforsøg fra Taastrup FC. Efter 12 minutter i anden halvleg stod Rasmus Østenkær fadder til en fremragende frispilning til Nassim Djemai på højrekanten og ligeså hurtige Lucas Simonsen var fuldt med i feltet og scorede sikkert til 4 - 2 føring på Nassims dejlige indlæg.


Den scoring gav ny næring til udeholdet og i de følgende minutter blev bolden ekspederet flot rundt blandt de dygtige FA `ere og i det 62. minut udløste det et frispark i venstresiden af straffesparksfeltet. Som det mest naturlige, sendte højreback Mads Winther læderet flot op i det korte hjørne uden chance for Mads Henriksen, der i øvrigt måtte udgå med en skade efter målet, og så førte FA 2000 med 5 -2.

 

Kampen var nu afgjort, men Taastrup forsøgte ihærdigt at komme tilbage i matchen og det gav blandt meget andet en ny kontrachance til Aza, som burde have scoret , men desværre svigtede "Kattepoten" og bolden strøg lige uden om målet. Både Jeppe Østenkær og Thomas Aarris var kommet på banen og de kunne hver især bidrage med gode individuelle præstationer i det offensive og kun uheld forhindrede at ingen af dem kom på scoringstavlen.

 

Heldigvis har FA 2000 Azaquoun og når det bliver lidt for "normalt" i spillet, så tager han som regel affære og i overtiden lukkede og slukkede han kampen med sit 4. mål og FA 2000 `s afsluttende scoring med højrefoden i det korte hjørne til slutresultatet 6 - 2. I forhold til sidste uges uafgjorte resultat mod Karslunde, så steppede FA - spillerne bestemt flere skridt op i det spillemæssige og det er de færreste der kunne have indvendinger mod den sikre 4 måls - sejr til FA 2000. Et resultat der sender FA 2000 op på 3. pladsen med 7 point for 4 kampe, kun overgået af Herlev IF med 9 point og suveræne Slagelse med 12 point. En stilling som i øvrigt kan ses på TV 2 tekst - tv , side 229 / side 1 og 2.

En fornøjelig eftermiddag i udkanten af Storkøbenhavn havde kickstartet weekenden og det nye trænerteam, Jesper Pedersen, Danny Andersen og John Tune Kristiansen, kunne sammen med spillere og tilhængere, nyde en velfortjent forfriskning efter kampen, tilbudt af Sportschef Steffen Dam, som en fin gestus for dagens indsats til alle i og omkring holdet.

 

Se i øvrigt de glimrende video - optagelser af målene på Facebook, som Video - Britt endnu engang har serviceret os med (Maibritt Henriksen red.).

Snyd heller ikke dig selv for at se FA 2000 i det næste opgør mod Stenløse BK, som afvikles i Frederiksberg Idrætspark på lørdag d. 2. september kl. 13.45. Portene på Stadion åbner kl. 12.45, så husk at møde op i god tid, for der vil være run på tilskuerpladserne for at se "Det nye Flagskib" spille og Falkene vil naturligvis være klar til at servere både mad og drikke til jer.

 

Taastrup - FA 2000 2-6 (1-3)
1-0 Tonni Adamsen (12.)
1-1 Mohamed Azaquoun (19., straffe)
1-2 Mohamed Azaquoun (29.)
1-3 Mohamed Azaquoun (32.)

2-3 Tonni Adamsen (50.)
2-4 Lucas Simonsen (57.)
2-5 Mads Winther (62.)
2-6 Mohamed Azaquoun (90.) Redaktionen

BOLD.DK

Copyright © 2009 - FA 2000 - Frederiksberg Alliancen