FA2000, FREDERIKSBERG ALLIANCEN 2000

 

 

 

 

 

SPONSORER 

 

 

 

 

Danish_FB_FindUsOnFacebook-320.png

 

Trænerteam er endeligt på plads

Det er med stor glæde, at FA 2000 nu kan præsentere teamet, der skal føre klubbens bedste mandskab igennem Danmarksserien. Valget er faldet på den 56-årige Jesper Pedersen med tilnavnet "Købmanden", som blandt andet har ført Rishøj fra Sjællandsserien til 2. division og desuden masser af divisionserfaring fra Nykøbing, B 93 og Herfølge.


Så sent som i sidste sæson trænede han i Danmarksserien, og er derudover instruktør på DBUs træneruddannelser og er kendt for sit høje, faglige niveau. Han kunne første gang ses på sidelinjen, da FA 2000 spillede 1-1 lørdag mod Karlslunde.


"Vi har fået et fantastisk godt indtryk af Jesper, og er sikker på, at han er den rigtige til at føre vores bedste hold videre. Vi er glade for, at han kunne træde til med så kort varsel, og ser meget frem til det kommende samarbejde," siger sportschef Steffen Dam fra FA 2000.


Med sig får han to sidestillede assistenttrænere. Den ene er en velkendt figur i klubben, da angriberen Danny Andersen nu bliver en del af trænerteamet som assistent - han tyvstartede endda i trænerjobbet ved at have ansvaret for de to første kampe i Danmarksserien.


Den anden assistenttræner er John "Tune" Kristiansen. Han har en mangeårig cheftrænerkarriere bag sig i divisionsklubber som Roskilde, Køge og Frem, og kommer derfor med en værdifuld rutine til de svære kampe, der venter i Danmarksserien. Han har første træning i dag (mandag).


"Med John og Danny har vi to dygtige assistenttrænere, som kan være med til at løfte vores første senior. Danny har i de seneste par uger vist, at der ligger et stort trænertalent gemt i ham, hvilket vi glæder os til at se videreudviklet, mens John kommer ind med en masse rutine og erfaring. Dermed føler vi, at vi har det helt rigtige team til de kommende udfordringer," siger Steffen Dam.

BOLD.DK

Copyright © 2009 - FA 2000 - Frederiksberg Alliancen