FA2000, FREDERIKSBERG ALLIANCEN 2000

 

 

SportMaster Frb

 

 

 

SPONSORER 

 

 

 

 

Danish_FB_FindUsOnFacebook-320.png

 

God anden halvleg sikrede Ă©t point

Lørdagens opgør i Frederiksberg Idrætspark mellem FA 2000 og Karslunde IF sluttede uafgjort 1 - 1 efter føring til udeholdet ved pausen. De 3 første kampe i årets DS - turnering har været vidt forskellige og det scenarie skal vi nok forvente af kampene fremover.

 

Et vekslende vejr havde plantet sig over dages opgør og en sjælden sidevind prægede kampens indledning, hvor Karlslunde straks lagde sig i en defensiv formation og overlod det meste af spillet til hjemmeholdet. Da kendskabet til dagens modstander var rimelig beskedent, tog det derfor også sin tid for spillerne at bringe lidt humør på tilskuerpladserne i form af godt spil.

 

FA 2000 skal spille tilskuervenligt fodbold med en dertil hørende effektiv defensiv og Karlslunde skal formentlig spille meget defensivt og udnytte de omstillinger der nu byder sig på udebane. Det betød en masse boldomgang på midtbanen og utallige forsøg for hjemmeholdet til at spille dybt eller fløjspil med dertil hørende indlæg. Karlslundes keeper tog sig sikkert af de mange indlæg der aldrig rigtig blev farlige og i modsatte ende havde FA - keeper Rasmus Bendtsen 3 berøringer med foden i de første 30 minutter.

 

Der manglede nogle sprudlende langskud fra distancen og da de udeblev, så lignede det unægtelig en nul - løsning ved pausen. Mark Moesgaard havde dog en anden mening og med 7 minutter tilbage af første omgang, driblede Mark forbi Mads Lange og sendte bolden over i modsatte hjørne uden chance for Bendtsen og en lidt overraskende føring til gæsterne fra Karlslunde IF. I øvrigt deres første scoring i årets turnering og det udløste ganske stor glæde hos de medrejste KIF - Fans.


Vejret var uforandret til anden omgang og FA 2000 forsøgte straks fra start med et større pres og mere målsøgende spil. Udeholdet så iongen grund til at ændre i det taktsike oplæg, som indtil videre havde virket upåklageligt og man syntes ligesom at det lignede et deja vue fra de første 45 minutter.

 

Midt i spilovertaget lurede indskiftede Martin Nielsen fra Karlslunde på endnu en omstilling og med stor fart og en elegant aflevering spillede han målscoreren fra første halvleg Mark Roesgaard fri, men uheldigt for Karlslunde, så ramte afslutningen overliggeren og sprang i spil igen.

 

Som det så ofte går, så scorer modstanderen kort efter en afbrænder og det gjorde FA 2000 så. Et fornemt opspil i venstre siden mellem Mikkel Dige og Michael Jonssen endte i et herlig indlæg som Mohammed Azaquoun enkelt firsttimede i nettet og så var vi lige igen med godt 20 minutter tilbage.

 

Det gav det nødvendige pust i FA 2000 og med indskifningernes nye kræfter hos FA 2000, så forventede man endnu mere i de afsluttende momenter. Desværre for de meget vante hjemmeholds - tilskuere, så strammede Karlslunde endnu mere om defensiven og det er de altså gode til, og i de sidste minutter måtte Bendtsen i FA - målet hive en pragtredning ud af ærmet for at forhindre Karslundes Rasmus Jensen i at score, hvad der ville være blevet sejrsmålet, på et fornemt hovedstød.

 

Dommertrioen kunne blæse for sidste gang denne lørdag i Frederiksberg Idrætspark og de 110 tilskuere havde overværet FA 2000`s første uafgjorte kamp i årets turnering og det bringer formentlig FA 2000 på en 5. plads efter weekendens kampe.


Næste kamp for "Byens Hold" er lørdag d. 26. august kl. 14.00, hvor modstanderen er Taastrup FC på udebane i Taastrup Idrætspark.


FA 2000 - Karlslunde 1-1 (0-1)
0-1 Mark Moesgaard (34.)
1-1 Mohamed Azaquoun (69.)
 

Redaktionen

BOLD.DK

Copyright © 2009 - FA 2000 - Frederiksberg Alliancen