FA2000, FREDERIKSBERG ALLIANCEN 2000

 

 

SportMaster Frb

 

 

 

SPONSORER 

 

 

 

 

Danish_FB_FindUsOnFacebook-320.png

 

Kom og støt klubbens 1. senior hold

2 kampe er afviklet og FA 2000 er kommet godt fra land i årets turnering. Først blev Herlev besejret 2-0 og i lørdags var vi den ene part i en FAntastisk fodboldkamp mod Ledøje, hvor vi desværre måtte se os besejret med 4-3.

 

Mange nye spillere skal integreres i den korte og hektiske sommer-opstart og det kan kun blive spændende at følge FA 2000`s nye og energiske hold, garneret med forårets rutinerede gutter, der virkelig spiller inspirerende fodbold med fart på. Alle er nu hjemme fra ferie og der er kamp om pladserne.

 

3. kamp er i Frederiksberg Idrætspark, hvor vi møder Karslunde IF, der modsat FA 2000 er kommet lidt skidt fra land, og har tabt de 2 første kampe med 0-1. Der vil uden tvivl blive kæmpet bravt på grønsværen og vi byder spillere, trænerstab og tilhængere af Karlslunde IF velkommen til Frederiksberg Stadion med ønsket om en fair kamp og hvor det bedste hold vinder kampen.

 

Falkene står klar med masser af kolde øl og sodavand, frankfurtere og bøfsandwich samt kaffe og den varme "Kakao". Så der er ingen grund til ikke at bruge et par timer på forhåbentlig god fodbold og masser af socialt samvær.

Vel mødt
Redaktionen

BOLD.DK

Copyright © 2009 - FA 2000 - Frederiksberg Alliancen